2777
2789
عنوان

مامانایی که نی نی دارین یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 46 پست
نی نی لای لای چیه؟عکسشو میذاری؟

اینه. روش میخوابید. بازی میکرد‌ منم به کارآم میرسیدم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
اگه تخت گرفتی نه نگیر من کلادوبار نخوابید تو گهواره از عمقش زیادبود ونمتونستم ببینمش خیالم راحت نبود ...

نه تخت نگرفتم نمیدونم والا گیج شدم دیروز رفته بودم بیرون اخرین لحظه پشیمون شدم وگرنه داستم میگرفتم

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما رو پات تکونش دادی عادت کرده؟

پسر من که از دو ماهگی دیگه رو زمین نخوابید باید سر پا تکون تکون میدادم تا میخوابید..بعد اون از حدود چهار ماهگی رو پا تکون میدادم میخوابید..بعد اون از حدود شش هفت ماهگی وقتی شیر میخورد میخوابید..ولی الان ی ماهی میشه یا باید دو نفری تو پتو تکون بخوره یا بکشی رو زمین..البته شبا با شیر خوردن میخوابه.... کلا مدل عوض میکنه.

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍
اینه. روش میخوابید. بازی میکرد‌ منم به کارآم میرسیدم

چه خوشکله😍😍😍

تا ۶ ماهگی به کارت اومد؟کنارش حفاظ نداره آدم میترسه بیفته

پسر من که از دو ماهگی دیگه رو زمین نخوابید باید سر پا تکون تکون میدادم تا میخوابید..بعد اون از حدود ...

عزیزم خدا حفظش کنه برات😁😁

پا که بدتره.من پسرم روپامیخوابه از دوران کولیک و واکسن دوماهگی الان ۸ماهشه کمر و زانو ومچ پا نمونده ...

به نظرم رو پا از همش بدتره..ی مدت که پسرم رو پا میخوابید..داغون شده بودم..وقتی میخواستم راه برم تا چند متر مثل پیرزن بدم.مچ پام..وای یا خدا

چه خوشکله😍😍😍 تا ۶ ماهگی به کارت اومد؟کنارش حفاظ نداره آدم میترسه بیفته

عالی بود. دختر من که شر و ۹ ماهگی راه رفت هیچوقت نیافتد‌. کمربند شبیه صندلی خوب دارن‌ . خیلی خوب بود. الان اصلا ی جا بند نمیشه😥😥😥

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
پا که بدتره.من پسرم روپامیخوابه از دوران کولیک و واکسن دوماهگی الان ۸ماهشه کمر و زانو ومچ پا نمونده ...

منیش کوردم😍😍😍

عالی بود. دختر من که شر و ۹ ماهگی راه رفت هیچوقت نیافتد‌. کمربند شبیه صندلی خوب دارن‌ . خیلی خوب بود ...

پس باید بیشتر بگردم فک کنم قیمتشم از گهواره مناسبتره

پس باید بیشتر بگردم فک کنم قیمتشم از گهواره مناسبتره

من سال ۹۷ حدود ۳۰۰ گرفتم. الان نگاه کردم شده ۶۵۰. مارک سامر یا فیشرپرایس‌ . بعد این گود یکم. کلا خیلی خوبه‌ . مهمونی میرفتم با خودم میبردم. خواهرهمسرم دلیجان گرفت آون کارایش همین ولی عروسک و آهنگ و ویبره نداشت

پسر من فقط تا چهل روزگی تو گهواره خوابید

اونم نه با تکون

باشیر میخوابید بعد میذاشتم اون تو

بعدم رفتم مسافرت و تو پتو میخوابوندیمش

الانم با شیر میخوابه

وقتی سیر باشه و خوابش بیاد تو‌پتو میخوابه

منیش کوردم😍😍😍

منم کردم..ولی جاف و سورانی نه..کرد کرمانشاه..لکم در اصل😊

ولی کردی دوس دارم..محل زندگیمون اکثرا جاف هستن گاهی که وقت دارم باهاشون تمرین میکنم یاد بگیرم..😅الان امضا دوستمون اولش رو نمیفهمم سویندم یعنی چی؟؟

از من میشنوی هم تخت بخر هم گهواره 

حتما حتما حتما حتما بگیر 

تو از کجا میدونی بچت چه جوری باشه نکنه زیاد گریه کرد و گذاشتی گهواره خابید هم تو راحتی هم اون، حتما بخر 

تخت هم بگیر چون یه سالش که شد میخابه روش پیش خودتون 

پس حتما هر دو رو بگیر 

اخرش که بچت بزرگ میشه پس تخت هم بگیر 

اگ نگیری دیگه نمیگیری مطمین باش 

پس همین اول همه رو بگیر عزیزم 

ب سلامتی بغلش بگیری