2777
2789
عنوان

میشه بهم مشورت بدین

100 بازدید | 21 پست

امروز مادرشوهرم مرخص میشه امسال چند بار بیمارستان بستری شده همش هم شوهر من هزینه هاشو داده در صورتی که بجز شوهرم دو تا پسر دیگه داره که وضع مالیشون بهتر از ماست الان چند هفته است برای بچم شیشه شیر میخام شوهرم میگه دستم تنگه صبر کن اما الان رفته مامانشو مرخص کنه  بنظرتون من چکار کنم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم مامانش بیمارستان بود کلی خرجش کرد تازه کارت بانکیشم داد،دست خواهرش که همراه بود من فهمیدم گفتم صد بده برا دخترم خرید کنم گفت دستم خالیه ماه بعد کارتشم اصلا دست من نمیده😔

سلیمانا از این خرمن فقط یک خوشه میخواهم ز گوشه گوشه دنیا فقط شش گوشه میخواهم 
شوهر منم مامانش بیمارستان بود کلی خرجش کرد تازه کارت بانکیشم داد،دست خواهرش که همراه بود من فهمیدم گ ...

😔😔😔دلم راضی نمیشه حق بچمو بخورن قبلا خودم بودم اما الان بچم گناه داره

تا الان بیست ملیون خرجش کرده کم نیست ک بگذرم

من برات از شوهر خودم میگم ، نظرش اینه که اگه چند تا بچه در حق پدر و مادرشون کار نمیکنن ، دلیل نمیشه یه بچه دیگه هم راه اونا رو در پیش بگیره. کاملا درکت میکنم و بهت حق میدم که ناراضی باشی و از دید من به عنوان یه زن کاملا حق با شماست اما زمینه ساز بحث نشو چون متهم میشی به بدجنسی . ملایم و کوتاه به همسرت گوشزد کن نیازاتو 

😔😔😔دلم راضی نمیشه حق بچمو بخورن قبلا خودم بودم اما الان بچم گناه داره

به خدا من پیش خود مادر شوهرم مستقیم و غیر مستقیم گفتم که دو ا بچه هام گناه دارن هر چی میخوان باباشون میگه ماه بعد . ولی چه فایده انگار با دیواری 😔

من برات از شوهر خودم میگم ، نظرش اینه که اگه چند تا بچه در حق پدر و مادرشون کار نمیکنن ، دلیل نمیشه ...

شرایط خونشون طوریه فقط موقع پول دادن و بردن و اوردن شوهر من میشه بچشون موقع تقسیم ارثیه و ... بزرگترا باید. باشن شوهرم بچه اس

پارسال هم خونشونو تعمیر کرد در صورتی ک واسه خونه خودمون من همه طلاهامو و پولامو دادم بهش 

من بعد چهارده پونزده سال زندگی بهت میگم ناراحتیتو بروز بدی فقط  خودت ادم بده میشی و شوهرت پنهانکار میشه مثل شوهر من و خیلی مردای دیگه که خبر دارم

به خدا من پیش خود مادر شوهرم مستقیم و غیر مستقیم گفتم که دو ا بچه هام گناه دارن هر چی میخوان باباشون ...

منم یکبار گفتم ما خودمون خیلی کم و زیاد داریم تو خونه داریم با فقط ابروداری میکنیم راضی نیستم کسی حقمو بخوره 

شوهرم خرج خواهرشم ک مطلقه است میده😔

من بعد چهارده پونزده سال زندگی بهت میگم ناراحتیتو بروز بدی فقط  خودت ادم بده میشی و شوهرت پنهان ...

احسنت حرفت کاملا درسته 

شوهر یکی از دوستام ، یواشکی دوستم برای خانواده اش مرغ و گوشت میخره ، مقصر دوستمه که از اول راه پنهان کاری را جلوی شوهرش باز کرد

من بعد چهارده پونزده سال زندگی بهت میگم ناراحتیتو بروز بدی فقط  خودت ادم بده میشی و شوهرت پنهان ...

الان هیچی نگم یعنی خب دیونه میشم 

خوبه بهش بگم پول داشتی مرخص کنی

شرایط خونشون طوریه فقط موقع پول دادن و بردن و اوردن شوهر من میشه بچشون موقع تقسیم ارثیه و ... بزرگتر ...

درکت می کنم عزیزم ما تو هیچ کدوم از مهمونیای مادرشوهرم نیستیم چون از اول با من مشکل داشتن ما هر مناسبتی میشه اول از همه میریم دیدنشون ولی سفره شام و ناهار مهمونیشون برا یکی دیگه پهن میشه. خداروشکر گدا نیستم چشمم به سفره کسی باشه ولی به قول شما دلم برا بچه هام میسوزه که از هر نظر بگی از همسن و سالاشون عقبن شوهرم حتی نمیرسونه پول کلاس زبان دخترم رو بده ولی کولرگازی مادرشوهرم باید خریده میشد 😔