2777
2789

خواهرم به زن داداشم توهین کرد توخونه مامانم ..مامانم عروسی بود زن داداشمم ناراحتدشد باگریه رفت الان نزدیک سه ماهه خونه مامانم نمیادقهرن مامانمم طرف خواهرمه بهش زنگ نمیزنه بیا اینا ولی تومراسما حرف عادی میزنن من چطورآشتیشون بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر تو با شعوری 

کاش مقداری از هوش تو خانواده شوهرمن یا فامیل هاش داشتن

من یک سال وخرده ای خونه پدرشوهرم نمیرم واونا هم توهیچ مراسمی من جمله عروسی دخترشون دعوتم نکردن

بابت حرفای زشتی که پدرشوهرم بهم گفته

وهمه فامیل هاشون هم به من میگن که حق توهست وفامیل هاشون باهم خوب هستیم ولی هیچ کدوم سعی نکردن مارو آشتی بدن

خدایا امیدم تویی پس نگاهی به دل شکسته م کن تا همه بفهمن من تورو دارم،خدایا میگن خدا وقتی دوست داره صدای یه بنده شو زیاد بشنوه دیر آرزوشوبرآورده میکنه ولی اخه اگه دوستم داری چرا طاقت دیدن ناراحتی هامو داری؟خدایا نمیگم بنده ی خوبی برات بودم ولی بدهم نبودم وقتی برمیگردم به عقب می بینم آدمای بد گیرم انداختی.خدایا همه جوره دوست دارم پس همه جوره هوامو داشته باش.خدایا نگاهی به تنهایی هام بندازکه همیشه با اشک سپری میشه دیگه خسته شدم وقتی مامانم یا آبجیام بهم زنگ میزنن صدامو عوض میکنم نفهمن گریه کردم وهزاران حرف دیگه که بین منو توخودمونی هست.                     دوستت دارم محبوب من
ابجیت راضیه به این کار؟یه وقت یه کاری نکنی برگردن بهت بگن تو دخالت نکن .چون سرم اومده بهت میگما

آره یه جورایی پشیمونه ولی مغروره میگه خوب کردم اون حرفاروزدم...میشه بگی چیکارکردی

یه مهمونی آشتی کنون بگیر یه کادو واسه عروستون بخر. برو‌ دنبالش بگو‌آشتی کنونه راضیش کن بیارش. قبلش با مادر و‌خواهرت هماهنگ کن حتما بیان . خواهرت اونجا از عروستون عذرخواهی کنه  همو‌ ببوسن کادو هم بدینش از دلش دربیاد

از کوتاهی ماست که دیوار بلند است
چقدر تو با شعوری  کاش مقداری از هوش تو خانواده شوهرمن یا فامیل هاش داشتن من یک سال وخرده ای خ ...

چطورطاقت آوردن ماهرپنجشنبه خونه مامانم جمع میشدیم الان دیگه اون جمع رونداریم ناراحتم

حتما آشتی شون بده چون قهر که طولانی میشه دیگه درست شدنش سخت میشه

واون وقت رابطه خانوادگیتون سرد میشه

خدایا امیدم تویی پس نگاهی به دل شکسته م کن تا همه بفهمن من تورو دارم،خدایا میگن خدا وقتی دوست داره صدای یه بنده شو زیاد بشنوه دیر آرزوشوبرآورده میکنه ولی اخه اگه دوستم داری چرا طاقت دیدن ناراحتی هامو داری؟خدایا نمیگم بنده ی خوبی برات بودم ولی بدهم نبودم وقتی برمیگردم به عقب می بینم آدمای بد گیرم انداختی.خدایا همه جوره دوست دارم پس همه جوره هوامو داشته باش.خدایا نگاهی به تنهایی هام بندازکه همیشه با اشک سپری میشه دیگه خسته شدم وقتی مامانم یا آبجیام بهم زنگ میزنن صدامو عوض میکنم نفهمن گریه کردم وهزاران حرف دیگه که بین منو توخودمونی هست.                     دوستت دارم محبوب من

چقدر شبیه خواهرشوهر منی ❤

برادرشوهر منم ناراحتم کرد ، هشت ماه پا خونشون نذاشتم 

خواهرشوهرم هر کاری کرد بازم رفت و آمد کنیم 

البته من مادرشوهر و پدرشوهرم پشتم بودن و کلی عذرخواهی کردن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan