2777
2789
عنوان

دو راهه بدیه .... خواهش میکنم بیاید

388 بازدید | 32 پست

سلام تو دو تا پست جمعش میکنم معطل نشید

من ۲۷ سالمه ارشد مهندسی دارم . تو کنکور رتبه ام دو رقمی شد تو کل شهرمون از من زرنگ تر نبود(بچه ها از خودم تعریف نمیکنم واقعا اینطور بود). اون زمان رشته ریاضی مخصوص زرنگا بود چه میدونستم اینطوری میشه. تو بهترین دانشگاه کشور درس خوندم ....

گروه نارنجی 🧡 شروع از ۱۰ آذر ۱۴۰۰ .... وزن فعلی ۶۳ ... قد ۱۵۹ ... وزن هدف ۵۱ .... 💪👊🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استخدامی آموزش پرورش رشته منو برا دبیری تو ی شهر دور افتاده میخواد اونم نه دبیری خوب ها . مثلا حرفه و فن. حالا اگه ریاضی فیزیک بود که مثلا میشد کنارش کلاس خصوصی هم برداشت ی چیزی. اگه بخونم مطمئنم قبول میشم

گروه نارنجی 🧡 شروع از ۱۰ آذر ۱۴۰۰ .... وزن فعلی ۶۳ ... قد ۱۵۹ ... وزن هدف ۵۱ .... 💪👊🏻

از طرفی همه هم دانشگاهیام دوباره کنکور دادن و دارن پزشکی یا دندون میخونن. منم تصمیم دارم بخونم. بچه ها ریاضی فیزیک شیمی و درس های عمومیم خیلی قویه فقط باید زیست بخونم

اینم بگم ی بچه ۶ ماهه دارم. دوست ندارم استعدادم اینطوری هدر بره و بعد این همه درس خوندن بشم معلم ی رشته الکی. 

اگه آزمون استخدامی بدم و بر فرض قبول بشم باید ی سال آموزش ببینم و بعد معلم بشم که این پروسه حداقل دو سال طول میکشه در بهترین حالت. از طرفی دانشجوهای دندونپزشکی از سال ۵ وارد کار میشن و میتونن درامد داشته باشن.