2777
2789
عنوان

دو راهه بدیه .... خواهش میکنم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 32 پست

الان که بچه دارم موقعیت اجتماعی ، شغل و درامدم خیلی برام مهمتر شده چون رو آینده بچم تاثیر زیادی داره

گروه نارنجی 🧡 شروع از ۱۰ آذر ۱۴۰۰ .... وزن فعلی ۶۳ ... قد ۱۵۹ ... وزن هدف ۵۱ .... 💪👊🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک میکنی بخونی زیست و پزشکی قبول بشی؟تازه بعدش هفت سال پزشکی داره که میشه 34 سالت. دیگه بچه نمیخوای ...

عزیزم دندون میخوام پزشکی به هیچ وجه. ی دختر ۶ ماهه دارم

گروه نارنجی 🧡 شروع از ۱۰ آذر ۱۴۰۰ .... وزن فعلی ۶۳ ... قد ۱۵۹ ... وزن هدف ۵۱ .... 💪👊🏻

به هر حال آموزش و پرورش زودتر وارد بازار کارت میکنه اما پزشکی دیرتر عوضش پزشکی یا دندون فرق نداره موقعیت اجتماعی و درآمد بیشتر داره.ببین زمان برات مهمه یا موقعیت بالاتر.از طرفی هم با آموزش پرورش میشه به خانوادت بیشتر برسی

خدایا ناامیدم نزار
به هر حال آموزش و پرورش زودتر وارد بازار کارت میکنه اما پزشکی دیرتر عوضش پزشکی یا دندون فرق نداره مو ...

آخه باید ۱۰ سال تو ی شهر دور افتاده خدمت کنم. واقعا حرصم میگیره بعد اون همه درس خوندن تو چنین موقعیتی باشم

آخه باید ۱۰ سال تو ی شهر دور افتاده خدمت کنم. واقعا حرصم میگیره بعد اون همه درس خوندن تو چنین موقعیت ...

سن مهم نیس هر زمانی شروع کنی هدف داشته باشی عالیه به اینکه میگن کلی طول میکشه مدرک بگیری توجه نکن

فقط دکترای دندون هم بگیری باید دو سه سال بری منطقه محروم

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
آخه باید ۱۰ سال تو ی شهر دور افتاده خدمت کنم. واقعا حرصم میگیره بعد اون همه درس خوندن تو چنین موقعیت ...

اصلا حرص نخور تازه داری به جامعه بزرگ تحصیل کرده های بیکارنگاه میکنی قشر عمده ی این مملکت وضعشون همینه عزیزم

دخترم معجزه خدا هست,خدانگهدار همه ی معجزه هاش باشه.
اصلا حرص نخور تازه داری به جامعه بزرگ تحصیل کرده های بیکارنگاه میکنی قشر عمده ی این مملکت وضعشون همی ...

واقعا لعنت به باعث و بانی بیکاری جوون ها

ببین اینم هست که ارزش پزشک و دندون پزشک هم داره میاد پایین.تو الان و نگاه نکن که همه دارن حمله میکنن به این رشته ها.مثل زمان ریاضی و مهندسی خوندن اون زمان شما.کسی اون زمان فکرش نمیکرد رشته های ریاضی آنقدر بی ارزش بشه.به نظر من پزشکی و دندون هم 5 سال دیگه باید برن روستاها تو خانه بهداشنا

خدایا ناامیدم نزار
ببین اینم هست که ارزش پزشک و دندون پزشک هم داره میاد پایین.تو الان و نگاه نکن که همه دارن حمله میکنن ...

نمیدونم واقعا .... شما چی خوندی؟

نمیدونم واقعا .... شما چی خوندی؟

من تجربی خوندم.ولی اون زمان ما نمیشد راحت پزشکی قبول شی.منم اشتیاه کردم پشت کنکور نمودم یه سال میموندم حتما پزشکی میاوردم.الان راحت بودم.لیسانس زیست شناسی یه دانشگاه خوب خوندم و الان دکترا شو دارم ولی چه فایده.الان منم موندم چه کنم ولی اصلا حوصله کنکور دوباره دادن ندارم

خدایا ناامیدم نزار