2777
2789

ظلمی نبود

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظلم که نه ولی ی کمک نکردن عقدمون آبرومندانه پیش بره همه خریدارو خودمون انجام دادیم

زیر لفظی ۵۰هزار تومن پول دادن😐کادو سر عقد ۳۰۰تومن

هیچوخ نمیبخشم که خار و خفیفم کردن پیش فامیلامون  دختر خاله هام که همشون شاسی بلند و ماشین خارجی دارن 

خراب شدم😢

هیچ وقت ازشون خیر ندیدم تا الان حرفاشون همش متلکه همش دنباله دعوا انداختنن حسادت خیلی بده ولی چمیشه کرد روزی هزار مرتبه شکر میکنمکه همسرم پشتمه ولی واقعا کابوسه شبو روزمن همش فکر میکنم یروز زندگیمو داغون میگنن حلالشون نمیکنم😔

مَن حَتی اَگه قَلبَم مِنَت تَپیدَن سَرَم بِزاره دَرِش میارَعم😕

مال من رمان هشت جلدی میشه بزرگترینش اینه باردار شدم الکی خدا شاهده بدون دلیل باهام قطع رابطه کردن به  شوهرم گفتم زنت رو نیار اینجا زایمان کردم نیومدن وایسادن بچه مرد اومدن سر خاکش الانم باردارم باهام دعوا کردن داستان درست کنن میخوان دوباره حرصم بدن باز بچم مریض دنیا بیاد ولی زهی خیال باطل اینبار به هیچ جام نیستن خودم قطع رابطه کردم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

اينكه اخر جدامون كردن البته خودشم نرمال نبود ولي شايد اگه تنها بود ميتونستم با تلاش بسازمش ولي يك لشكر حاميش بودن خلاصه يك مشت جاهل احمق

خدا هست و خدا هست و خدا هست.....🙏🏻💔