2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امورششو از تو اینترنت بردار

من خیلی دوس دارم استرسم باهاش کمتر میشه

ولی همش از بس دیگه ازشون استفاده میکتم چسبنده میشن 😂😂یکیشون ک کلا آب شد

جای گرم یا خیلی سرد و جلو نور خورشیدم نبودن 😂

اماده بگیر قیمتشم زیاد نیست که

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
نخندینا اون چیه دیگه

سوال منم هس

تنها نیستی گلم

خخخ

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊
چقدره؟ من تاحالا قیمت نگرفتم اصلا از کجا بخرم؟ 

من برای پسرم خریدم ۱۰ تومن به ظرف کوچولوی از این پاستیلیا خیلی هم خوشکل بود ولی پسرم اصلا دوست ندلشت به روز اومدم دیدم دو تا داشته دوتاشو با هم قاطی کرده دیگه چسبنده شده بود انداختمش دور به زور از دستاش جداش کردم 😁😁😁

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍