2777
2789
عنوان

خانم های خوش سلیقه میاید چند لحظه

1873 بازدید | 11 پست

من کابینت سفارش دادم امروز آوردن واسمون

پایه کابینت ها مشخصه ولی من دوست ندارم بهش گفتم پاخور بزنه گفت اگه آب بریزه کف آشپزخونت خراب میشه اینم گفت کشویی ولی گفت اگه اتفاقی آب بریزه یا هرچیزی خراب میشه اره؟

شما کابینت هاتون پاخور داره یا پایه هاش مشخصه؟

زندگی با عشق زیباست😍بعد ۴ سال به عشقم رسیدم😃

مال من پاخور داره. ببین اصلا خوب نیست نمیشه زیرشو جارو کنی میشه منبع برا مورچه و سوسک چون اخرش یکم باز میمونه زیرش ولی نه جاروش میشه کرد نه چیزی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

منم دوست ندارم زیر کابینت و پایه هاش پیدا باشه

پارسال کابینت کردم.پاخور زدم

لبه هاش،پی وی سی کنن چیزی نمیشه

هر وقت خواسنی کف اشپزخونه بشوری پاخورها رو در میاری

من کلی وسیله که زیاد دم دست استفاده نمیکنم هم زیر کابیت ها گذاشتم چون دید نداره خیلی خوبه

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پایه داره

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

اگر میخوای اشپزخونه رو موکت کنی که سالی یه بار بشوری یا نشوری بزن اما اگه اهل شست و شوی زیادی میپوسه باد میکنه چوبه دیگه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مال من پاخور داره. ببین اصلا خوب نیست نمیشه زیرشو جارو کنی میشه منبع برا مورچه و سوسک چون اخرش یکم ب ...

پس کشویی نیست؟

میگید نزنم پاخور؟

زندگی با عشق زیباست😍بعد ۴ سال به عشقم رسیدم😃
پس کشویی نیست؟ میگید نزنم پاخور؟

مال من نیست. من خونه قبلیم نداشت اینجا داره هر کدوم یه مزیت داره نباشه خب میتونی زیرش وسیله بذاری زود به زود تمیز کنی جارو طی بکشی . میتونی کشویی بزنی که در بیاد اما من حس میکنم لق بشه بعد یه مدت

مال من نیست. من خونه قبلیم نداشت اینجا داره هر کدوم یه مزیت داره نباشه خب میتونی زیرش وسیله بذاری زو ...

نه اصلا لق نمیشه

من هر دوتا خونه مون پاخور زدم نه پوسبد نه خراب شد

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
نه اصلا لق نمیشه من هر دوتا خونه مون پاخور زدم نه پوسبد نه خراب شد

چه خوب پس. مال من ثابته در نمیاد نمیدونم اون پشت چ خبره😣😣😣😣

چه خوب پس. مال من ثابته در نمیاد نمیدونم اون پشت چ خبره😣😣😣😣

اره ثابت خوب نیست

مال من در میاد خوبه

تمیز میکنم میشورم

وسیله میذارم پشتش

کلا خیلی به نظرم بهتره تا پایه های معمولی که زیرش پیداس