مال من پاخور داره. ببین اصلا خوب نیست نمیشه زیرشو جارو کنی میشه منبع برا مورچه و سوسک چون اخرش یکم باز میمونه زیرش ولی نه جاروش میشه کرد نه چیزی
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
اگر میخوای اشپزخونه رو موکت کنی که سالی یه بار بشوری یا نشوری بزن اما اگه اهل شست و شوی زیادی میپوسه باد میکنه چوبه دیگه
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
مال من نیست. من خونه قبلیم نداشت اینجا داره هر کدوم یه مزیت داره نباشه خب میتونی زیرش وسیله بذاری زود به زود تمیز کنی جارو طی بکشی . میتونی کشویی بزنی که در بیاد اما من حس میکنم لق بشه بعد یه مدت
نه اصلا لق نمیشه من هر دوتا خونه مون پاخور زدم نه پوسبد نه خراب شد
چه خوب پس. مال من ثابته در نمیاد نمیدونم اون پشت چ خبره😣😣😣😣