2777
2789
اگه لقاح صورت بگیره علائمشو کی میفهمی

پری بعدی ک عقب بیوفته مثل علائم‌ پری هستش خیلی شبیه همن 

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من زندایم تا ۴ماهگیش پریود میشده 

یا حسین 🤤🤤🤤این طوری به خدا من ندیدم شاید ژنتیکی باشه برای شما توام باردار باشی آزمایش بده حتما 

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
من هروقت پر میشم تا ۷ روز ولی اینسری سر ۴روز قط شد آنچنانی هم خونریزی نداشتم 

گلم چند روز دبگه برو ازمایش بده خیالت راحت میشه ایشاالله که بارداری و به ارزوت میرسی

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
حالت تهوع ام داری؟

حالت تهوع میگن بعد هفته ۴ اتفاق میافته ولی بعضیا دارن بعضیا ندارن به بدنت بستگی داره من بعد ۲ ماه گرفتم و بعد ۳ ماه خوب خوب شدم کلا ۱ ماه حالت تهوع داشتم اما بعضیا دارن از همون اول تا اخرش بعضی ها هم کلا ندارن 

یا حسین 🤤🤤🤤این طوری به خدا من ندیدم شاید ژنتیکی باشه برای شما توام باردار باشی آزمایش بده حتما&nb ...

تو خیلی تایپکا من خوندم یسری بنده خدا نمیدونسته بارداره پریودمیشده گرمی خورده بچش سقط شده خیلیا گفتن تا ۹ماهگیشونم میشدن 

حالت تهوع میگن بعد هفته ۴ اتفاق میافته ولی بعضیا دارن بعضیا ندارن به بدنت بستگی داره من بعد ۲ ماه گر ...

بعد هفته ۴که از پری عقب افتاده دیگه

تاببینیم این ماه ما چی میشه

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
من هروقت پر میشم تا ۷ روز ولی اینسری سر ۴روز قط شد آنچنانی هم خونریزی نداشتم 

پس احتمالش هست باردار باشی 

بعد هفته ۴که از پری عقب افتاده دیگه تاببینیم این ماه ما چی میشه

اره عزیزم ینی ۱ ماهگی و دو ماهگی