یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ک نمیبینم ولی اگع هاله داره چند روز صبر کن دوباره بی بی بزار اگه باردار باشی پررنگ میشه
خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍 مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
من تازه یه هفته که پاک شدم انقد حالت تهوع داشتم همش عق میزدم زیر دلم تیر میکشید و کمر درد داشتم قفسه سینمم درد میگرفت پریشب انقد عق میزدم حالم بد بود رفتم دکتر بهم دارو نداد فقط سرم زد گفت باید آزمایش بارداری بدم که بی بی گذاشتم یه هاله کمرنگ افتاد
من تازه یه هفته که پاک شدم انقد حالت تهوع داشتم همش عق میزدم زیر دلم تیر میکشید و کمر درد داشتم قفسه ...
یه هفته پاک شدی فک نکنم بارداد باشی با یه هفته ک چیزی معلومنمیشه اخه کی لقاح انجام شد کی تخمک گذاری داشتی کی تعوع گرفتی 😕
خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍 مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
تازه هاله هم همون موقع ندیدم چون دقت نکردم تا یه خط افتاد گفتم خب منفی که امروز دقت کردم دیدم هاله ا ...
هاله بعد ۱۰ دیقه ک معتبر نیست ولی امیدوارم ک نی نی باشه دلت خوشحال شه
آخه من چندماه دارم اقدام میکنم تایپک گذاشتم خیلی اومدن گفتم ماه اول ما پریود شدیم
اون لکه بینیه ک واسه لانه گزینی هستش پریود ک در حد خون ریزی باشه نیست فک نکنم اون مدلی باردار باشه طرف