2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی عزیزم ایشاالله منم مادرم نذر کرده پسر بود به شبای محرم اسمشو بذاره محمد حسین

الاهی ایشالله ک میده بهت 😍😍😍

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
دیگه ناشی بودم بلد نبودم

حالا اشکال نداره فردا ساعت ۲ یا ۳ بزار 

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
سلام وقت بخیر من یماهه اقدام ب بار داری کردم پریودم ۲۸ روزس امروز باید پریود میشدم ولی نشدم و همش تر ...

وااای چه صبری داری! اگه من بودم از هفته پیش روزی ۱۰ تا ب ب چ زده بودم😅

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
حتما بازم ممنون از راهنماییت♥️

قربونت ایشالله ک جواب بگیری 

وااای چه صبری داری! اگه من بودم از هفته پیش روزی ۱۰ تا ب ب چ زده بودم😅

مسخره میکنید؟اخه من ی هفته بعد اقدامم همه علائمشو داشدم تا الا واسه این شک دارم وگرنه میدونم باید تا چن روز بعد پریود صب کنم

سلام من دیروز بی بی گذاشتم یه هاله کمرنگ افتاده به نطرتون مثبته خیلی باید دقت کنم تد خط معلوم بشه&nb ...

برا من دیده نمیشه 😔

چند روط عقب انداختی