2777
2789
عنوان

خسته شدم از بس خواستگارام میان میبینن و میرن

| مشاهده متن کامل بحث + 8081 بازدید | 223 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره اتفاقا تا میان میپرسن شاغلی؟بعد که میگم نه،قیافشون تو هم میره

چه پررو شدن مردم انگار رفتن بقالی میخوان سفارش بدن هم میخوان زن بگیرن هم میخوان طرف خرجشو خودش بده

هر کی یه تقدیری داره خدایا خودت تقدیرم رو بخیر بگردون🙏

بد تر هر چی میگذره چقدر پیش فامیل خار بی ارج میشیم 

چقدر تیکه میندازن 

میگن هم سن تو بودم اینقدر بچه داشتم 

یا میگن بیاییم شرینی ازدواجتو بخوریم

یا میگن چرا ازدواج نمیکنی

یا با کنایه میگن خواستگار داری اصلا و هزارتا حرف دیگه 

ما کوچیکا خدامون بزرگه ❤️
[QUOTE=106745200]عزیزمممم ... خیلی زود مامانت راه داده ، حالا ول کن ، الان شوهرت و زندگیت خوبه خدارو ...

حالا باز خوبه مجبورت نکردن ما یکی از فامیلامون دختره ب زور سیزده سالش بود ب زور مامانش و بخاطر پول عروسش کرد تو عقدم طلاق گرفت الان دختره ۱۴سالشه با یه مهر طلاق 

چه پررو شدن مردم انگار رفتن بقالی میخوان سفارش بدن هم میخوان زن بگیرن هم میخوان طرف خرجشو خودش بده

یه خواستگار اومد گف چقد حقوقت (اون موقع شرکت کار می کردم) گفتم وزارت کارقدیم زیاد نکردن .میگف چرا زیاد نکردن بعد نم زیاد نمیکنن؟😐

میشه یه صلوات بفرسیدبخت خوبی قسمتم‌بشه😢
بد تر هر چی میگذره چقدر پیش فامیل خار بی ارج میشیم  چقدر تیکه میندازن  میگن هم سن تو بود ...

بهترین راه قطع رابطه و کم کردن رابطه با فامیل 

کلا آدم‌های اضافی حذف بشند 

بخدا من دوست پسرم بهش میگم دختر ترشیده ام به شوخی کلی بدش میاد میگه تو به کل همجنسهات داری توهین میکنی عصبی میشه 

تازه من به شوخی میگم و نفرت دارم از این الفاظ ضد زن 

هر جا و‌هر شهری یه رسوماتی داره وگرنه ماهم ازدواج سنتی و بدون هیچ شناختی رو قبول نداشتیم اما قر ...

فرهنگتون رو عوض کنید عزیزم همیشه آدم باید از خودش شروع کنه

. پدر مادر من که ۳۰ سال پیش ازدواج کردن ازدواجشون سنتی نبود به این شکل که مادد بیاد ببینه بعد پسرو ببرن دیگه چه برسه الان😑

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁