2777
2789

تا کی باید مدارکو تحویل دانشگاه بذیم 

چه مدارکی میخواد 

خواهشا بگید ؟؟

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
چه رشته ای

من علوم تربیتی پیام نور قبول شدم عمونی که میخاستم شد 

اما بازم دودلم برم یا نه

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم شناسنامه کارت ملی مدرک پیش دانشگاهی و مدرک دیپلم پرینت قبولی 6 قطعه عکس  همه رو هم همو ...

وای ای خدا   

مدرک دیپلمم گم کردم 

ای خدا چکار کنم؟

من رفتم شناسنامه کارت ملی مدرک پیش دانشگاهی و مدرک دیپلم پرینت قبولی 6 قطعه عکس  همه رو هم همو ...

تا کی وقت هست گلم واسه ثبت نام ؟؟

اوه باید بری مدرسه ببینی چیکار کنی نمیدونم 

رفتم تاییدیه تحصیلی گرفتم به نظرت همونو قبول میکنن

من یغد از ۹ سال دارم ادامه تحصیل میدم 

شنبه هم ثبت نام هست ولی صددرصد تمدید هم میشه

تا شنبه گفتید ؟

شما چی قبول شدید

رفتم تاییدیه تحصیلی گرفتم به نظرت همونو قبول میکنن من یغد از ۹ سال دارم ادامه تحصیل میدم 

نمیدونم والا ولی برو برا ثبت نام نهایتا میگن بعدا بیار. ولی شایدم قبول کنن. موفق باشی عزیزم

آره تا شنبه تو سایت سازمان سنجش زده. من مهندسی پزشکی

موفق باشی عزیزم 

ممنون از اینکه کمک کردی