2777
2789
عنوان

خانما کیا بیمارستان خاتم الانبیا تهران زایمان کردن؟ میشه بیاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7741 بازدید | 55 پست
اتفاقا یه گزینم اونجا بود ولی دکترای خاتم همکارامن فقط به این دلیل میرم اونجا،البته شنیدم بیمارستانش ...

سزارين هستي يا طبيعي؟

من سه ماه پيش زايمان كردم عينه شايدم بيشتر حساس بودم و گشتمو گشتم بهترين دكتر و بيمارستان رو پيدا كردم

مي خوام بهترين دكترو بهت معرفي كنم؟

بیمارستان خاتم الانبیا خصوصیه؟؟؟

اره عزیزم

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سزارين هستي يا طبيعي؟ من سه ماه پيش زايمان كردم عينه شايدم بيشتر حساس بودم و گشتمو گشتم بهترين دكتر ...

فعلا که جوجم بریچه😂😂😂 ولی خودم طبیعی میخوام باشه حتما، چرا که نه؟ بگو شاید بشناسمشون یا پرس و جو کنم در موردشون،ممنون😍😊

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
فعلا که جوجم بریچه😂😂😂 ولی خودم طبیعی میخوام باشه حتما، چرا که نه؟ بگو شاید بشناسمشون یا پرس و جو ...

ليدا احمديان

فوق العادست

روزي كه من زايمان كردم سزارين بودم ١٨نفر هم باهاش زايمان كردن هممون شب توراه رو رژه مي رفتيم انگار نه انگار زايمان كرده بوديم كارش معركه ست اينو بهت قول ميدم من با چشمام نميديدم باورم نميشد

بدون ذره اي درد سزارين شديم حتي بدون پمپ درد و مسكني بعد از عمل 

و رفتارش فوق العاده مهربون

اره عزيزم و بيمارستان گروني هم هست 

عزیزم هزینش چقده سز

بعد و بخش زایمان اثلا دکتر بیهوشی و خدمه مرد نداره؟

نمک سفره ام از حضرت زهراست ولی، باده از دست یدالله چشیدن دارد....
ليدا احمديان فوق العادست روزي كه من زايمان كردم سزارين بودم ١٨نفر هم باهاش زايمان كردن هممون شب تو ...

چه خوب،خداروشکر😊👍 کدوم بیمارستانه عزیزم؟ بیهوشیت چطور بود راضی بودی؟ 

ليدا احمديان فوق العادست روزي كه من زايمان كردم سزارين بودم ١٨نفر هم باهاش زايمان كردن هممون شب تو ...

اخ اخ الان دیدم گفتی😂 چه قدر عالی،خداروشکر، حتما راج بهش میپرسم👍به شما ساک دادن؟ چی بردی با خودت؟

عزیزم هزینش چقده سز بعد و بخش زایمان اثلا دکتر بیهوشی و خدمه مرد نداره؟

تا جایی که من شنیدم اقا تو بخش زنان نیس،، دقیق اطلاعی ندارم باید ببنیم بچه هایی که بودن اونجا چی میگن عزیزم😊😍

عزیزم هزینش چقده سز بعد و بخش زایمان اثلا دکتر بیهوشی و خدمه مرد نداره؟

هزينه اش نزديك ٧الي ٨ تومن تموم ميشه 

تريتا تامين اجتماعي قرارداد نداره بعدش مي توني پروندتو از بيمارستان ببري بيمه تامين اجتماعي مبلغي رو ميده هنوز من وقتش نشده ببرم

و پرستاراش و خدماتشون عاليه مدام رسيدمي و نظافت مي كنن

واينكه تيم بيهوشتيش مردن دوتاشون كه مسن هستن 

بيحسي فقط نخاعي ميكنه بدون عوارض 

طوري كه من روز قبلش به دكتر گفتم كه بيشتر كسايي كه نخاعي بودن بعد از عمل سردرد يا كمر درد داشتن من بي هوشي كامل مي خوام دكتر گفت بيا من مي نويسم امضا ميكنم هيچ چيزت نشه چون تيم من كارشون عاليه و همونم شد

تيم بي هوشي خيلي مهمه مخصوصا وقتي مي خواي بي حسي نخاعي بشي

هزينه اش نزديك ٧الي ٨ تومن تموم ميشه  تريتا تامين اجتماعي قرارداد نداره بعدش مي توني پروندتو ا ...

چقدر خوب که استرسو ازت دور کردن👍👍👍

چه خوب،خداروشکر😊👍 کدوم بیمارستانه عزیزم؟ بیهوشیت چطور بود راضی بودی؟ 

بيمارستان تريتا 

چندتا بيمارستان ديگه هم هست مي توني مطبش زنگ بزني بپرسي

و تا سه ماه پيش كه ميرفتم پيشش دوشنبه ها هم صبح كلينيك بيمارستان تريتا ويزيت ميكنه 

مطبش ويزيتش ٤٥هزار 

بيمارستان بدون دفترچه ٤٢ هزار

تيم بي هوشيش عالي فقط بي خسي نخاعي مي كنه بدون عارضه

بيمارستان تريتا  چندتا بيمارستان ديگه هم هست مي توني مطبش زنگ بزني بپرسي و تا سه ماه پيش كه م ...

مررررسی عزیزدلممممم🤩🤩🤩🤩🙏🙏🙏🙏

عزیزم😊 پس شما برا خودت و جوجت ساک بردی؟ منم ببرم با خودم؟ 

بله عزیزم

برای مرخص شدن دیگه

چون تا زمانی که بیمارستان باشی اجازه نمیدن لباسای خودتو تن بچه کنی

برای خودمم که وسایل شخصی بردم

اخ اخ الان دیدم گفتی😂 چه قدر عالی،خداروشکر، حتما راج بهش میپرسم👍به شما ساک دادن؟ چی بردی با خودت؟

كلاه، حوله ،سرهمي با كلا،پتو اينا براي نوزاد

وساك براي مادر كه شامل: پيراهن بلند مخصوص شيردهي مسواك خميرداندان شامپو ليوان حوله دمپايي 

يك بسته نوار

و يه پيراهن بلند ديگه هم از اتاق عمل مياي بهت مي پوشونن لنگه هموني كه دادن و جنساشون اينقدر عاليه تا يه مدت مي توني استفاده كني