2777
2789
عنوان

خانما کیا بیمارستان خاتم الانبیا تهران زایمان کردن؟ میشه بیاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7741 بازدید | 55 پست
اره والا، میگفتن بیمارستان رو این چیزا حساسه، خداروشکر میذارن، مرسی که گفتی خیااااالم راحت شدااااا😂 ...

ایشالا بسلامتی زایمان کنی

میخای طبیعی زایمان کنی؟! مریضای دکتر ترکستانی اکثرا طبیعی بودن. جالبه تو اتاق زایمان طبیعی میذارن شوهرت بیاد ولی اتاق عمل نمیذارن. ببین اگر سزارین هستی، بگو موقع بیرون آوردن بچه، دکتر هم تو فیلم باشه. فیلم زایمان من، حتا یک صحنه هم دکترم نیست. خیلی دلم میخاست باهاش عکس و فیلم داشتم

ایشالا بسلامتی زایمان کنی میخای طبیعی زایمان کنی؟! مریضای دکتر ترکستانی اکثرا طبیعی بودن. جالبه تو ...

اره، خدا بخواد طبیعی دوست دارم باشه، چه خوب، اصلا به این نکته توجه نکرده بودما🤭 مرسی، راستی هزینه فیلم و عکس چقدر شد برا تو؟ بعد شوهرمو اخرش میذارن بیاد دیگه درسته؟ وااای یعنی جیغ و دادای منو میشنوه🤣🤣🥶😱 

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره، خدا بخواد طبیعی دوست دارم باشه، چه خوب، اصلا به این نکته توجه نکرده بودما🤭 مرسی، راستی هزینه ف ...

ایشالا طبیعی زایمان میکنی. کلاساشو برو و تکنیکای کنترل درد رو یاد بگیر

والا نمیدونم از چه زمانی میذارن

ولی دکترمم بمن گفت اگر طبیعی بخای شوهرت میتونه کنارت باشه

هزینه فیلم برداریش خیلی گرون نبود ولی حتما تغییر کرده

من دقیق یادم نیست، اسفند ۹۶ بودم آخه

تماس بگیر که شماره اون خانومم داشته باشی

چون طبیعی هستی

یهو درد بگیره

باهاش تماس بگیری بیاد

ایشالا طبیعی زایمان میکنی. کلاساشو برو و تکنیکای کنترل درد رو یاد بگیر والا نمیدونم از چه زمانی میذ ...

اهان، پس تو خود بیمارستان کلاسا تشکیل میشن،،،واجب شد دیگه یه سر پاشم برم اونجا این چیزا رو بپرسم هماهنگ کنم...خیلی خوبی که بهم کمک کردی عزیزدلم ممنونتم😍😍😍❤

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
اهان، پس تو خود بیمارستان کلاسا تشکیل میشن،،،واجب شد دیگه یه سر پاشم برم اونجا این چیزا رو بپرسم هما ...

خواهش میکنم عزیزم

بیمارستان هم کلاس داره

مراکز دیگه هم دارن

ببین کجا بهت نزدیکتره

من دوتا مرکز میشناسم

نسل امید

نسل سپید

گوگل سرچ کنی میاره مشخصاتشو

یکیش آرژانتین هست

یکیش صادقیه

ایشالا بسلامتی زایمان میکنی

خواهش میکنم عزیزم بیمارستان هم کلاس داره مراکز دیگه هم دارن ببین کجا بهت نزدیکتره من دوتا مرکز م ...

خدا حفظت کنه عزیزم، مرسی انشالله ممنونتم😍😍😍😍❤❤❤🥰🥰🥰😘😘😘

خانم هایی که اینجا نظر گذاشتن زایمان کردند ؟ راضی بودید از بیمارستان ؟

اره عالی بود