2821
2789
عنوان

قی سفید رنگ گوشه چشم نوزاد دو ماهه

1471 بازدید | 12 پست

سلام دخترم گوشه چشمش خیلی کم ترشح سفید داره خیلییییی کم اندازه سر سوزن...ولی وقتی پاکش میکنم باز میاد بنطرتوت چرا اینطوری شده؟؟

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

طبيعي پسر منم داشت اگه زياد شد ببرش دكتر پماد و قطره ميده

اخه تو روزم داره اشکال نداره؟؟؟یعنی بسته بودن مجرای اشکی نیست؟

اخه تو روزم داره اشکال نداره؟؟؟یعنی بسته بودن مجرای اشکی نیست؟

مال پسرم اول كم بود خودش خوب شد با چاي سياه شستم خوب شد چند وقت بعد دوباره شد طوري يه چشمم هميشه اب ميزد اشك ميمود بردمش دكتر گفت گرم و سرد شده به خاطر هواست يه پماد داد يه قطره خوب شد 

مال پسر من مجرا اشکش بسته بود هر چی قطره و پماد دادن دکترا جواب نداد تا یه دکتر خدا خیرش بده گفت از گوشه چشمش ماساژبده به سمت بینی بکش آروم .ببین .. دست تو خیس کن با چایی یا اب ولرم بذار گوشه چشمش آروم ماساژ بده بکش سمت نوک بینی مال پسرم سر یه  هفته باز شد.بسته هست که قی میکنه احتمالا کمتر بسته هست مال پسرم کلا بسته بود می گفتن باید ببریم مشهد میل بزنیم مجرا اسمشو.انشالله دوروز ماساژ بدی باز میشه

مال پسر من مجرا اشکش بسته بود هر چی قطره و پماد دادن دکترا جواب نداد تا یه دکتر خدا خیرش بده گفت از ...

ممنونم عزیزم اما چشمش ابریزش نداره مال پسر تو ابریزش نداشت؟؟؟

از بدو تولد بسته بود هی قی میکرد گفتن تا شیش ماه باز نشه باید میل بزنن که سه ماه و خورده ای یه دکتر ...

اول گوشه چشمشو ماساژ بدم بعد بکشم سمت نوک بینی دستمو...چن دیقه چن بار تو روز عزیزم؟؟

2825
2823
2791
2779
2792