2777
2789
عنوان

وقتی بچه هاتون کاسه صبرتونو لبریز میکنند چکار میکنید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 47 پست

پسرم دو سالو چهار ماهشه از یک سالو نیم اینجوری بودو هست تازه بدترم داره میشه. لقمه درست میکنم میگه گندشو بده انقد گریه میکنه تا خسته میشه. گاهی قهر میکنم میام تو اتاق خودش اروم میشه غذاشو میخوره. اصلا نمیتونم دراز بکشم میپره رو شکمم. بشینم موهامو از پشت میکشه خیلی چیزای دیگه😭

خدا نگهشون داره واست عزیزم.منم یه دونه دارم 18 ماهه دقیقا شرایطم همینه که گفتی. یه مدت خیلی حرص میخوردم از این وضع زندگی اما الان بیخیال شدم چون میگذره.

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اذیتهاشون مهم نیست ولی نخوردن شون دیوونم کرده.وقتی ام نمیخورن عصبی میشن

نمیشه قبل از اینکه به اون درجه از هق هق و گرسنگی برسن غذاشون رو بدی؟

دختر منم همینه 

اگر وقتی گرسنشه غذاش اماده باشه خوب میخوره و الا دیگه لب نمیزنه گریه میکنه و میخوابه

برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          

ببین خانمی اول اینکه نزار بزنن

تا میزنن دستشون رو بگیر بگو نه 

دوباره میزنه دوباره بگیر جدی تو چشماش نگاه کن بگو نه 

بعد گریه میکنن برو اتاق چند دقیقه بعد بیا

برای سرگرمیشون براشون پازل بگیر بشین باهاشون درست کن

یا بازی های فکری

قایم موشک بازی کن

ببر بیرون توی کالسکه 

یه وقتهایی هم از صبح بزارشون خونه مادرشوهر عصری بیارشون خودت هم  استراحت میکنی  

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
پسرم دو سالو چهار ماهشه از یک سالو نیم اینجوری بودو هست تازه بدترم داره میشه. لقمه درست میکنم میگه گ ...

نگرانم همینطوری بمونن خواهرشون ک نه سالشه فرقی نکرد ب اینا امید داشتم😭😭😭

حق داری  غلط کرده هر کی یه مادر رو قضاوت کنه 

یه سبد بزرگ بذار هر چی ریخت و پاشه بریز توش بعد که شوهرت یا مادرت خونه بودن و بچه ها رو نگه داشتن مرتب کن 

شربت زینک بده اشتهاشون باز میشه  

من یه بسته شکلات در بسته میریزم جلوی بچه م یخورده سرش گرم میشه اندازه یه خورشت گذاشتن میتونی لگو بزرگ بگیری یادشون بدی بازی کنن 

نمیشه قبل از اینکه به اون درجه از هق هق و گرسنگی برسن غذاشون رو بدی؟ دختر منم همینه  اگر وقتی ...

کلاااا غذا نمیخورن.هیچیییی فقط میوه و شیر

راستش از نخورنشون بیشتر خسته ام تا اذیتهاشون.گریه شون‌واس اینه ک من تو اشپزخونه م نه واسه گرسنگی چون انگار اصلا گرسنه نمیشن

حق داری  غلط کرده هر کی یه مادر رو قضاوت کنه  یه سبد بزرگ بذار هر چی ریخت و پاشه بریز ...

باباشون ک وقتی هست میگه بشین هیچ کاری نمیخواد انجام بدی!!

مادرمم نزدیک‌نیست

الان ساکت هستنا ولی من نشستم ب محض اینکه تکون بخورم جیغای بنفشه ک ب صدا در میاد🙉🙉🙉🙉

دوقلون؟ منم دارم منتها دوتا ۲۲ ماهه که یکیشون از صبح بیدار می شه جیییییییغ تا  شب

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
کلاااا غذا نمیخورن.هیچیییی فقط میوه و شیر راستش از نخورنشون بیشتر خسته ام تا اذیتهاشون.گریه شون‌واس ...

عزیزم چیا براشون میپزی؟

برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425