2777
2789
عنوان

وقتی بچه هاتون کاسه صبرتونو لبریز میکنند چکار میکنید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 47 پست
ببین خانمی اول اینکه نزار بزنن تا میزنن دستشون رو بگیر بگو نه  دوباره میزنه دوباره بگیر جدی ت ...

راست ميگين، منم از يك سالگى بچم پازل براس گرفتم، هم پازل درست ميكردم هم مداد رنگى و دفتر نباشى براش گرفته بودم نقاشى ميكرد، وقتى كوچيكتر بود و هنوز نميتونستى تكون بخوره، ميخواستم ظرف بشورم ميبردمش بيش خودم رو تشكش رو كارينا ميذاشتمش هم ظرف ميشستم هم غذا ميپختم هم با اون حرف ميزدم و بازى ميكردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خواهر بچهای من ۲سال و ۷ماهشونه هنوزم اذیت میکنن خیلی باهم دعوامیکنن .جونم به لبم رسیده 😩

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

استخر توپ هم خيلى خوبه، من يه بزرگشو براش گرفته بودم، وقتى ميخواستم أسباب بازى هاشو جمع كنم همه رو ميريختم تو اون، چون نميشد هر دقيقه اونهمه أسباب بازى رو مرتب بذارى سرجاش، وقتى ميريزى تو اون هم خونه مرتبه و هم تو يه دقيقه ميشه همه رو جمع كرد و ريحت توش

خدا کمکت کنه عزیزم

یه جیزی که من جدیدا فهمیدم اینه که تمام اسبابازیارو نباید یه جا بریزی جلو دست بچه چون فقط با چندتاشون بازی میکنه بعد حوصلش سر میره

دونه دونه بذاری بهتر باهاش ون بازی میکنن خونه هم شلخته نمیشه

سعی کن بیخیال باشی چون میگذره و اینکه بچه هاتم عصبی میشن

ای خواهر بچهای من ۲سال و ۷ماهشونه هنوزم اذیت میکنن خیلی باهم دعوامیکنن .جونم به لبم رسیده 😩

عزیزم حالا حالاها طول میکشه که راحت بشی 

بالای سه چهار سال یه کم بهتر میشن تا زمان مدرسه که شرایط باز بهتر میشه 

یه جنس هستند؟؟

خداوندا مرا به حال خود رها مكن
عزیزم حالا حالاها طول میکشه که راحت بشی  بالای سه چهار سال یه کم بهتر میشن تا زمان مدرسه که شر ...

الان خیلی بهتر شدن خداروشکر راضیم 😊

اره هردو دخترن ☺

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

عزیزم چیا براشون میپزی؟

فرنی انواع پلوها ابگوشت کیک و.. هرچی ک فکرشو بکنید

کلا بدغذان خیلیییی.ینی یکی از ارروهام اینه وقتی قاشق میبرم سمت دهنشون.باز کنن دهن شون رو. دیشب پوره سیب زمینی درست کردم یکی شون‌حواسش نبود گذاشتم تو دهنش تا ده دیقه هی تف میکرد بیرون و زبونشو پاک میکرد😬😬😬

فرنی انواع پلوها ابگوشت کیک و.. هرچی ک فکرشو بکنید کلا بدغذان خیلیییی.ینی یکی از ارروهام اینه وقتی ...

الهی بگردم عزیزممم 

ماکارونی فرمی بچه های این سنی خیییلی دوست دارن 

تو فرنی شون هم میتونی پودر انبه موزو... بربزی خوشمزه تر میشه بستنی هم بدی میخورن احتمالابرای مقوی تر شدنش از پودر انبه استفاده کن 

فکر میکنم بچه هاتون غذاخای انگشتی رو بهتر بخورن

برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          
الهی بگردم عزیزممم  ماکارونی فرمی بچه های این سنی خیییلی دوست دارن  تو فرنی شون هم میتون ...

بله دوست دارن خودشون بخورن بخاطر همینم خونه منفجره😅

پودر پسته و بادوم و اینام میریزم تو بستنی.اگر بخورن

انبه هم دوست دارن اتفاقا.ینی هرچی ک‌جزو مبوه حساب بشه عاشق شن ولی غذا نه

ممنون❤

بله دوست دارن خودشون بخورن بخاطر همینم خونه منفجره😅 پودر پسته و بادوم و اینام میریزم تو بستنی.اگر ...

خب پس عالیه 

اگر توسنتی میوه خشک هم براشون تهیه کن 

انبه موز اناناس همه خوبه براشون 

دختر من از 11 ماهگی میگرفت دستش میخورد همه رو😁

برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          
راهش اینه از وقت خاب بزنی  وقتی اونا خابن صبح زود غذا دو وعده ای بزاری اسباب بازی اضافه و کوچ ...

این راه کار خوب بود مرسی

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .