2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یطرفم دارم سمت چپ صورتم ندارم😐

عزیزی میگفت جای گیاهِ بامبو را که عوض کنی دیگر رشد نمیکند؛پژمرده میشود.میدانی چرا؟ چون ریشه اش را همانجا، جا میگذارد...دلِ آدمیزاد که دیگر کمتر از گیاه نیست جانم...گاهی ریشه اش جا میماند در دلی؛لبخندی؛ بوسه ای...

من دارم صورتم چاله چوله س کلا. بیا نصفشو بدم ب تو 

رو لپام هست

اومده نزدیک لبم پایین خط لبخند هست

رو چونه م هست

اه بدم میاد. 

محدودیت فقط توی ذهنته! هرکجا هستی، جوونه بزن. خوب یا بد، تو چیزهای زیادی داری که بخاطرشون شکرگزار باشی. انرژی مثبت تنها چیزیه که هرچقدر به بقیه بديش بیشتر به دست میاری 😌من یه بمب انرژیم😂😂من خیلیگوگولی مگولی ایم البته از دوووور دوووووووور خیلی دوووووووووررررر😁😁😁دوستان ببخشید من الزایمر دارم تاپیک میزنم یهو میرم ممکنه جوابتونو هیچوقت یادم نیفته بدم😌😌😌😌😌من همونیم ک گیساشو چیدن بعد دیدن گیس کوتاهم بهم میاد و ضایع شدن هار هار هار😁😁😁اصلا قدیمی نیستم کاربری سابق هم ندارم، صلوات هم نمیخوام، ریپلی هم بکنید حتی نظر مخالفتونم هی بگین امااااا سر جدتون موضوع تبادل نظرمو نپسندین😂😂😂راستی میدونستی وقتی میخونم کاربر فلانی صدا زده چ خوشحال میشم؟؟ صدام بزنین زیاااد آباریکلا خانوم قیزا. از من به شما نصیحت ازدواج فامیلی نکنید ولی، هیچ فامیلی اونقدر خوب نیست بخای یه بار دیگه باهاش فامیل شی:)))  اینقدر گفتین مادرشوهر مادرشوهر که هروقت میبینمش میخام شاتگانمو دربیارم خون را بندازم. نکنین این کارا رو. نی نی سایت جاییه که میتونه از یه عروس گوگولی مگولی مث من، صدام حسین بسازه (صدام or سدام or ثدام؟) میای سایت، میبینی نه تنها شناسایی شدی، بلکه یه بی‌شعور که اسمش مثلا فامیله داره کل زندگیتو برا بقیه تعریف میکنه.! چقد بیکارین اخه

دارم من

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  

من دارم فقط وقتی میخندم معلوم میشه

پسر یعنی یه خونه پر از توپ و اسلحه و ماشین ؛ پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس؛پسر یعنی یه کمد پر از کفش و کلاه و لباس اسپرت؛پسر یعنی کراوات و پاپیون و کت مردونه کوچیک؛ پسر یعنی بوی مردانه داشتن درحین کودکی؛ پسر یعنی یه کپی شده سایز کوچیک از عشقت؛پسر یعنی شجاعت ؛ پسر یعنی رفیق و امید آینده پدر ؛پسر یعنی غرور و تکیه گاه مادر ؛ پسر یعنی ولیعهد خونه، من و بابایی عاااااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من