سلام من تا حالا مشکلات زنونه خودمو با خانم های نی نی سایت میگفتم اما با وجود اینهمه مرد اینجا رو هم برامون نا امن کردن منکه دیگه روم نمیشه چیزی بگم از صبح هی دارم میبینم آقایون توی نی نی سایت بیداد کردن😕
برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
نه یادم نمونده😏 همه که اسمشون خانم فلانی نیست که😂😂 اگه دختر خوبی باشی بهت میگم که فک کنم تو تاپ ...
نه خدا وکیلی اگه هم توی تاپیک جن مسخرش کردم لابد حرفش مسخره بوده یکی از آشنااامون هی میگفت جن میبینم تا اینکه فهمیدن لیتیوممغزش پایینه دارو خورد خوب شد دیگه از اون وقت به بعد فهمیدم ما آدمها با این سیستم عجیبمون اجنه بیچاره رو گذاشتیم تو جیب ساعتیمون😂😂😂😂
برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
نه والا بخدا یادم نمیاد شاید اشتباه کرده بنده خدا من توی اینجور تاپیکی نظری ندادم شایدممن آلزایمرو ...
من تاپیکشو خوندم...عکسایی رو گذاشته بود که توش جن و اینا بود...شمام گفته بودی که این یه نرم افزاره و منم دارمش...ایشونم کلی ناراحت شده بود و براتون تاپیک زده بود.
حالا برو تو قسمت تاپیکایی که شرکت کردی پیداش کن
خوشبختی نگاه خداست😍دعا میکنم خداوند هرگز چشم از شما برندارد😍😍🌹🌹
من تاپیکشو خوندم...عکسایی رو گذاشته بود که توش جن و اینا بود...شمام گفته بودی که این یه نرم افزاره و ...
هاااااااا حالا یادم اومد بابا من جیزی نگفتم که من فقط گفتم اینا با نرم افزارم قابل درست کردنن تو رو خدا این حرف بی فرهنگیه؟خب جن وجود داره خودمم چندبار حس کردم حتی تاپیکم زدم اما بعدش که فهمیدم تغییرات هورمونی هم میتونه این توهمات رو ایجاد کنه دیگه ترسم ریخت