2777
2789
عنوان

آیا نی نی سابت جای امنی ست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 74 پست
😂😂😂😂😂😂من اصلا تو رو نمیشناسم...دیروز واسه اولین بار دیدم یه خانم تاپیک زده بود و شما رو بیفرهن ...

عه ندیییییدددممم چه حیف 😂😂😂😂 حالا که منو یادت مونده اونم اگه یادت مونده میشه تگش کنی؟

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه ندیییییدددممم چه حیف 😂😂😂😂 حالا که منو یادت مونده اونم اگه یادت مونده میشه تگش کنی؟

نه یادم نمونده😏

همه که اسمشون خانم فلانی نیست که😂😂

اگه دختر خوبی باشی بهت میگم که فک کنم تو تاپیک مربوط به جن مسخرش کرده بودی...افتاد؟؟؟؟

خوشبختی نگاه خداست😍دعا میکنم خداوند هرگز چشم از شما برندارد😍😍🌹🌹
خخخخخ پس ولش ابجی 

آره بابا خودمم دارم به همین نتیجه میرسم خب میخواستم در مورد بی بی چک باز سوال کنم که از کلینیک میپرسم نه اینجا

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
نه یادم نمونده😏 همه که اسمشون خانم فلانی نیست که😂😂 اگه دختر خوبی باشی بهت میگم که فک کنم تو تاپ ...

نه والا بخدا یادم نمیاد شاید اشتباه کرده بنده خدا من توی اینجور تاپیکی نظری ندادم شایدم‌من آلزایمرو شدم 😂😂😂 پیری و هزار کوفت و درد دیگه

نه یادم نمونده😏 همه که اسمشون خانم فلانی نیست که😂😂 اگه دختر خوبی باشی بهت میگم که فک کنم تو تاپ ...

نه خدا وکیلی اگه هم توی تاپیک جن مسخرش کردم لابد حرفش مسخره بوده یکی از آشنااامون هی میگفت جن میبینم تا اینکه فهمیدن لیتیوم‌مغزش پایینه دارو خورد خوب شد دیگه از اون وقت به بعد فهمیدم ما آدمها با این سیستم عجیبمون اجنه بیچاره رو گذاشتیم تو جیب ساعتیمون😂😂😂😂

نه والا بخدا یادم نمیاد شاید اشتباه کرده بنده خدا من توی اینجور تاپیکی نظری ندادم شایدم‌من آلزایمرو ...

من تاپیکشو خوندم...عکسایی رو گذاشته بود که توش جن و اینا بود...شمام گفته بودی که این یه نرم افزاره و منم دارمش...ایشونم کلی ناراحت شده بود و براتون تاپیک زده بود.

حالا برو تو قسمت تاپیکایی که شرکت کردی پیداش کن

من تاپیکشو خوندم...عکسایی رو گذاشته بود که توش جن و اینا بود...شمام گفته بودی که این یه نرم افزاره و ...

هاااااااا حالا یادم اومد بابا من جیزی نگفتم که من فقط گفتم اینا با نرم افزارم قابل درست کردنن تو رو خدا این حرف بی فرهنگیه؟خب جن وجود داره خودمم چندبار حس کردم حتی تاپیکم زدم اما بعدش که فهمیدم تغییرات هورمونی هم میتونه این توهمات رو ایجاد کنه دیگه ترسم ریخت 

من تاپیکشو خوندم...عکسایی رو گذاشته بود که توش جن و اینا بود...شمام گفته بودی که این یه نرم افزاره و ...

چطور تگت کنم لهنتی😂😂😂😂 توی یه تامیکی هست میخوام تگت کنم بگو جطور تگ میکنن

هاااااااا حالا یادم اومد بابا من جیزی نگفتم که من فقط گفتم اینا با نرم افزارم قابل درست کردنن تو رو ...

اتفاقا منم تعجب کردم چون هیچ حرف زشتی رد و بدل نشده بود.

بارها تو گفتم تاپیکای دیگه هم گفتم متنفرم از اینایی که تا یه کامنت مخالف میذاری میرن یه تاپیک ناله و نفرین میذارن انگار که ارث پدرشونو بالا کشیدی.

این خودش عین بیفرهنگیه😏

چطور تگت کنم لهنتی😂😂😂😂 توی یه تامیکی هست میخوام تگت کنم بگو جطور تگ میکنن

اتساین بذار بعد بدون اینکه فاصله بدی اسممو بنویس

اتفاقا منم تعجب کردم چون هیچ حرف زشتی رد و بدل نشده بود. بارها تو گفتم تاپیکای دیگه هم گفتم متنفرم ...

والا بخدا من جیز بدی نگفتم به کسی یه کم اخلاقم تند هست ولی بی ادب نیستم 

والا بخدا من جیز بدی نگفتم به کسی یه کم اخلاقم تند هست ولی بی ادب نیستم 

اون یه کمی رو خوب اومدی ..عین خودمی😂😂