2777
2789
عنوان

آیا نی نی سابت جای امنی ست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 74 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من شنیدم شکلک 20 هکره    

یکی دیگم هس هکره اسمشو نمیدونم😕

شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :) 

دیروز یه نفر برای شما تاپیک زده بودا

برای کی؟من؟

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

ربطی به نی نی سایت نداره کلا فضای مجازی جای مطمنی نیست من خودم به کاربریم نگاه نکن ۳ ساله عضوم ولی هیچوقت یه عکس شخصی نذاشتم یا درمورد خودم چیزی نگفتم 

حالا اگه سوال پزشکی بارداری داری میتونی بپرسی این سایت مخصوص همینه

اگه درمورد چیزی سوال داری که نمیشه گفت بخش کلینیک سایت مشاور هست

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
بله واسه شما

خب چیه یه کلمه یه کلمه میگی منظورتو درست بگو

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
خب چیه یه کلمه یه کلمه میگی منظورتو درست بگو

یه کلمه پرسیدی واسع من تاپیک زده منم گفتم بله واسه شما زده بود.

طلبکاری انگار!!!!

ببین دیروز تو تاپیک کی همینجوری حرف زدی که مشت بارت کرد

خوشبختی نگاه خداست😍دعا میکنم خداوند هرگز چشم از شما برندارد😍😍🌹🌹
یه کلمه پرسیدی واسع من تاپیک زده منم گفتم بله واسه شما زده بود. طلبکاری انگار!!!! ببین دیروز تو تا ...

هاااا پس مشکلت شخصیه😂😂😂 والا من زیاد برام مهم نیست به کی پیام میدم 😂😂😂😂

بچه ها ببخشید وسط تاپیک میپرسم. چرا نی نی یار حذف تاپی‌ تعطیل شده کاربریش؟

لابد براش گزارش زدن هرچی بگی ازینجا برمیاد😂😂😂

هاااا پس مشکلت شخصیه😂😂😂 والا من زیاد برام مهم نیست به کی پیام میدم 😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂من اصلا تو رو نمیشناسم...دیروز واسه اولین بار دیدم یه خانم تاپیک زده بود و شما رو بیفرهنگ خطاب میکرد.و تاپیکشم قفل کرد.

امروز واسه دومین بار شما رو دیدم

مشکل شخصی رو مگه اینجوری حل میکنن😂😂😂

خوشبختی نگاه خداست😍دعا میکنم خداوند هرگز چشم از شما برندارد😍😍🌹🌹