2777
2789
عنوان

آیا نی نی سابت جای امنی ست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 74 پست
دقیقا...ولی مه خوشحالم او تاپیک باعث بی واتو آشنا بویم.

یه هم د شانس و اقبال بلند منه😍😘

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
نه مه هام د ایلام...آبدانان

ای جاااان هیچ فرقی نمیکه همه یکی هیسیم

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایمو سلاح ورزی ایم...بله هر جا لره مهر و محبت و دوستی هم هست😘😍

اه ولا😍😍😍 قبول داری هیچکس چی خومو نی؟

فدات بویم ابجی...شکست نفسی میفرمایی❤💋

قرباااانت عزیزم مجردی متاهلی بچه جی داری؟چندسالته؟مه ۳۴ سالمه ۴ ساله ازدواج کردمه بچه دلر هم نویمه فعلا اما خدا کریمه

اه ولا😍😍😍 قبول داری هیچکس چی خومو نی؟

قبول دارم...مه د اینستا فقط پیجیا لرینه دنبال مینم(میکم)

صفایی که لرو دارن هیچ قومی تر ناره.

پرچم لر همیشه بر فراز قله های معرفت و همبستگیه😍

خوشبختی نگاه خداست😍دعا میکنم خداوند هرگز چشم از شما برندارد😍😍🌹🌹
قبول دارم...مه د اینستا فقط پیجیا لرینه دنبال مینم(میکم) صفایی که لرو دارن هیچ قومی تر ناره. پرچم ...

آغااااا خیلی لایک داری 😘😘😘😘🌹🌹🌹

قرباااانت عزیزم مجردی متاهلی بچه جی داری؟چندسالته؟مه ۳۴ سالمه ۴ ساله ازدواج کردمه بچه دلر هم نویمه ف ...

مه هم ۳۶ سالمه دو تا کُر دارم.

انشالله به حق ۱۴ معصوم سیت دعا مینم به زودی زود دامنت سبز بویه او لبخند شیرین مادرانته نثار نی نی خوشگلت بنی😚😚

مه هم ۳۶ سالمه دو تا کُر دارم. انشالله به حق ۱۴ معصوم سیت دعا مینم به زودی زود دامنت سبز بویه او لب ...

خدا بچونت سلامت نگهداره سیت سایه خوتو هم بالا سرشو با ثمرشون بوحوری ایشالله ممنونم سی او دل پاک و دعای قشنگت

خدا بچونت سلامت نگهداره سیت سایه خوتو هم بالا سرشو با ثمرشون بوحوری ایشالله ممنونم سی او دل پاک و دع ...

فدای مهربونیت دوست قشنگم❤💋

فدای مهربونیت دوست قشنگم❤💋

قربانت بام عزیزم فعلا مزاحمت نموم کارات انجام به بعدا هم وت پیام میم درخواست دوستیمم اگر منت بنی قبول بکی ممنونتم🌹🌹🌹 فعلا خدا دیار سرت😘

قربانت بام عزیزم فعلا مزاحمت نموم کارات انجام به بعدا هم وت پیام میم درخواست دوستیمم اگر منت بنی قبو ...

فداتم...اختیار داری شما سروری.حتما دواره وت پیام میم قشنگم😘😘😘