2777
2789
يه چيزي شبيه دل و قلوه كه ميخوري دفع ميكني بعدشم دردت اروم ميشه 

پس باید منتطر اینم باشم

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹

منم بارداری پوچ داشتم و سقط شد اگه درد داری احتمال داره هنوز کامل سقط نشده باشه چون وقتی کامل میاد یکدفعه همه دردها میره و بدنت اروم می شه 

برای من مثل درد زایمان بود هی می گرفت و ول می کرد بعد یکدفعه چند تا بافت بزرگ امد و تموم شد 

البته باید بری سونوگرافی تا ببینه بافتی نمونده باشه تو رحمت!!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من بدون دارو خودش سقط شد اینگار پریود شده باشم قبل از لخته بزرگ هم درد داشتم من حدود 6روز خونریزی داشتم زیادم نبود مقدار خونا،فقط از طریق سنوی داخلی متوجه میشن کامل دفع شده یا نه گرمیجات بخور و دعا کن خودش دفع شه کورتاژ نکنن،خود جنین و کیسش و بند نافش و .. هست که دفع میشه بزرگم نیستا

شش هفته که برای تشکیل قلب زود بوده

نه رشد نکرده بود..وگرنه باید یازده هفته میبود 

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
نگران نباش.من پارسال سقط کردم الان باردارم.مهم اینه ی مدت بعد سقط باردار نشی تا رحم اماده بشه

انشالله که اینطور باشه

منم بارداری پوچ داشتم و سقط شد اگه درد داری احتمال داره هنوز کامل سقط نشده باشه چون وقتی کامل میاد ی ...

به منشی دکترم زنگ زدم اونم همینو گفت

...ولی  گفت تا خونریزیت شبیه لک نشده نیا واسه سونو 

منم قبل عید سقط شد الان هفته هشتم بارداریم و دیروز صدای قلبش شنیدم،خیلی میترسیدم بار سقط شه ولی معمو ...

اشالله که سالم بدنیا بیاد...مبارکت باشه

درد من زیاد نبود تو مایه پریودم بود وقتی سقط شد

مال منم یکم بیشتر از پریود بود..مخصوصا دیروز 

منم سه تا سقط 6هفته داشتم بعد از بافت که اومد روی پد دلم آروم شد.الآن 8هفته ام و جنین دوباره رشد نکرده تو 6هفته مونده یعنی رشدش کنده آخه بتام میره بالا ولی روزی 200تا الانم سه روزه درد شدید دارم و خونریزی درحد ترشحات خونی دیروزم رفتم سونو جنین گوشه بالا سمت راست رحم چسبیده هنوز دفع نشده.داروهم نداد گفت طبیعی دفع میشه

Smile and embrace this beautiful day take another step toward your dreams today لبخند بزن واین روز زیبا رو در آغوش بگیر امروز یه قدم دیگه به سمت رویاهات بردار