2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 69 پست

خانوما این الان هالس؟ مال من بعد یه هفته اینطوری شد

من یه مادر شاد وپر انرژی وجوانم   تو بچگی فکر میکردم سی سالگی یعنی آدم خیلی پیر میشه کم کم فهمیدم بابا 30 که اوله جوونیه 😁😁بعد الان فکر میکنم نه من تو 30 سالگی یه داماد دارم واحیانا تا35 سالگی نوه دار میشم😬😬دلم میخواد از اینجا بریم تا دخترم بتونه بچگی کنه نه اینکه بچه بزرگ کنه😢😢😢من قربانی یک رسم مسخره هستم... تو خانوادمون هیچکی زیر 20 ازدواج نکرده ولی منو امتحانی تو بچگی شوهر دادن وبعد این آزمایش فهمیدن کارشون غلطه ودخترای بعد از منو مثلا دختر خاله هامو اینارو گزاشتن بزرگ شن بعد عروسشون کنن  ولی من به خاطره دخترم میجنگم ونمیزارم اونم تجربه های تلخ منو تجربه کنه😍😍😍 چه خوبه اختلاف سنی با بچه هام کمه ومثل یه خواهر بزرگترم براشون تا مامان چون حرفشونو میفهمم چون با پسرم 16 سال اختلاف و دخترم که خرداد به دنیا میاد 18سال اختلاف سنی دارم🌷🌷🌷من یاد گرفتم نیمه پره لیوان ببینم مثلا فداسرم که شوهرم صبح ساعت 7 میره شب ساعت 9 برمیگرده ونمیبینمش در عوض اینجوری اون قدر پول داریم که بتونیم تو رفاه باشیم ای ام یک زن مهرباااان ودلسوز امضام طولانی شد هنوز درمورد پسرم ننوشتم خخخ حالا انشالله امضای بعدی دخترم پسرم عاشقتونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هاله داره

هالش جای t نیست

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
هاله صورتی نیس یجوریه زرده

اره دقیقا

ولی خب ۱۴ موعد ک تازه تخمگداریت باید شرو شه

مگه دوره ت چن روزه س

وای خدا جون مرسی ک تو ۲۸مهر جواب آزم مثبت شد و کنجدمو گذاشتی تو دلم خدایا ب همه منتظرا از این فندقا هم بده و نی نی منم سالم بیاد تو بغلم🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍اگ دوس داشتی دوست عزیز واسه کنجد منو بقیه کنجد کوچولوها ک سلامت بیان بغل مامانیا یه صلوات میفرستی
اره دقیقا ولی خب ۱۴ موعد ک تازه تخمگداریت باید شرو شه مگه دوره ت چن روزه س

امروز ۲۶ سیکلمه

از اقدامم ۱۴ روز میگذره

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
تو عکس انگار هاله داره چرا شما صبر نمیکنین خوب؟ من بعد دو هفته از موعد پری گذاشتم اول خط T معلوم ش ...

ما مگه دلمون طاقت میاره روزی دوتا بیبی چک میزنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

امروز ۲۶ سیکلمه از اقدامم ۱۴ روز میگذره

اهاااااا

وای خدا جون مرسی ک تو ۲۸مهر جواب آزم مثبت شد و کنجدمو گذاشتی تو دلم خدایا ب همه منتظرا از این فندقا هم بده و نی نی منم سالم بیاد تو بغلم🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍اگ دوس داشتی دوست عزیز واسه کنجد منو بقیه کنجد کوچولوها ک سلامت بیان بغل مامانیا یه صلوات میفرستی

ممنون دوستان که جواب دادین

پس منفیه

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰