2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم سه تا سندرم اصلی و ۲۳ کروموزوم رو نشون میده ولی می‌گن آمینو دقیقتره..من سلفری دادم ولی باز ...

من باردارنیستم چون با شوهرم فامیل نزدیکیم ترسیدم مشکل ژنتیکی پیش بیاد شهرماهم دکتر ژنتیک نداره ک تحت نظر باشیم

گفتم اگر باردارشم تو سونو اگر مشکلی بود مسخص میشه یانه

من فروردین سلفری دادم ۶ تومن شدم آمینو ارزونتره یه تومن چون تست تهاجمیه

بنظرت اگه ازمایش ژنتیک قبل بارداری رو نرم ولی ازمایشای بارداری مث سلفری و امینو و اینارو برم بازم ممکنه مشکلی پیش بیاد؟؟🥲

خب من ان تیم خیلی بالا بود از ترس سقط آمینو ندادم خواهرم گفت صد درصد بچت مشکل داره چون آمینو ندادی

وا نه بابا گلم همون سلفری دادی موردی نبودع نگران نباش ۹۵حالا با ۹۸ چع فرقی داره. وقتی هرازمایشی درصد خطا هم داره. والا منم بخاطر امینو ک میگن امکان سقط هس گفتم سلفزی تنها رو بدم 

سلفری ۸ تومن من پرسیدم امینو الان ۳۰ تومنه تقریبا

بنظرت اگه ازمایش ژنتیک قبل بارداری رو نرم ولی ازمایشای بارداری مث سلفری و امینو و اینارو برم بازم ممکنه مشکلی پیش بیاد؟؟🥲

بنظرت اگه ازمایش ژنتیک قبل بارداری رو نرم ولی ازمایشای بارداری مث سلفری و امینو و اینارو برم بازم مم ...

فکر کنم ازمایشات ژنتیکی کاملتر هستن و فقط مخصوص ب سه تا از مشگلات کروموزومی نباشه. 

اگ فامیلید قبل ازدواج باید برید پیش پزشک تا ازمایشات ژنتیک رو براتون بنویسع 

اینو مطمین نیستم. ولی فکر کنم تو دوران بارداری هم ازمایش ژنتیکی میگیرن از اونایی ک فامیل هستن 

داداشم زنش فامیل هستن. قبلش ازمایش ژنتیک دادن