2777
2789
عنوان

حامله نبودم...

381 بازدید | 11 پست

چند روز تاخیر کرده بودم خیلی خوشحال بودم فکر میکردم ایندفه دیگه مامان شدم صبحی با یه دل و ذوی بلند شدم از خواب پریدم تو دسشویی تست دادم ولی منفی بود ... خیلی دلم شکست....

من لاغر میشوم.. میتوانم ... میتوانم...میتوانم .... وزن اولیه101 کیلو  من باید بشم 65 کیلو... من لاغرم از امروز که 27 فروردین 1402 هست قسم میخورم که بزودی به وزن ایده الم میرسم و به خودم و اراده ام افتخار میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ماه پیش همینجوری شدم من که کلا نا امید شدم این ماهم دیروز تخمک گذاریم بود نشد اقدام کنیم پرید کلا اعصابم خورده

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

منم سر صبحی ۱۴ روز بعد اقدام بی بی چک زدم

خیلی امیدوار بودم اخه

فک میکردم امام حسین واسطم میشه و دست خالی برنمیگردم ولی بیبی چک منفی بود😭😭😭😭

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
چند ماه اقدامی؟منم ماه سوم اقدامم

من از عید اقدامم

من لاغر میشوم.. میتوانم ... میتوانم...میتوانم .... وزن اولیه101 کیلو  من باید بشم 65 کیلو... من لاغرم از امروز که 27 فروردین 1402 هست قسم میخورم که بزودی به وزن ایده الم میرسم و به خودم و اراده ام افتخار میکنم
منم سر صبحی ۱۴ روز بعد اقدام بی بی چک زدم خیلی امیدوار بودم اخه فک میکردم امام حسین واسطم میشه و د ...

منم همینطور سر دیگ نذری چقدر دعا کردم چقدر بقیه برام دعا کردن ولی نشد 

منم همینطور سر دیگ نذری چقدر دعا کردم چقدر بقیه برام دعا کردن ولی نشد 

من اینماه کلی نذر کردم

کلی چله برداشتم ولی ......

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰