2777
2789
عنوان

خانمهای باردار خواهشا ی لحظه....

77 بازدید | 19 پست

با سلام

من توی هفته ی 18 بارداری هستم اما جنین هیچ تکونی نمیخوره درد وگرفتگی عصب پا دارم...خواهشا راهنمایی کنین استرس دارم

خدایا بابت همه چیز شکرت

عزیزم گرفتگی پا مخصوص این هفته هست  

تا هفته 21 جا داره تکوناشو حس کنی

پسر داری؟

من خودم از هفته 12 حس میکنم تقریبا

چون جفتم خلفی هست

شما احتمالا جفتتون قدامی هست

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم گرفتگی پا مخصوص این هفته هست     تا هفته 21 جا داره تکوناشو حس کنی پسر داری؟ من خ ...

هفته ی 13رفتم سونوگرافی ان تی گفت جفت پایینه و جنسیتش پسره .اما نگرانم

خدایا بابت همه چیز شکرت
نگرانم همش میگم نکنه چیزیش شده

😂😂😂منم مث تو بودم،الان ک اخراشم میبینم واقعا خل شده بودما

هرچی میشد بدو بدو میرفتم دکتر،نگران نباش اما وقتی دراز میکشی یکم دقیق شو،ببین اون نبضو توشکمت حس میکنی یان

😂😂😂منم مث تو بودم،الان ک اخراشم میبینم واقعا خل شده بودما هرچی میشد بدو بدو میرفتم دکتر،نگران نب ...

حس میکنم ی نبض هست اما انگار نبض تپش قلبمه تند تند میزنه.

خدایا بابت همه چیز شکرت

منم تو هفته هجدهم هيچي حس نميكنم. يعني اينكه ميگن زيردلت مثه نبض بايد بزنه اصلا همچين چيزي حس نميكنم فقط وقتي گشنه م باشه يا وقتي تازه غذا ميخورم مخصوصا چيز شيرين زير سينه چپم نزديكاي معده م يه چيزي تند تند مثه نبض ميزنه نميدونم قلب خودمه يا نه