2777
2789

چند ماه پیش اقدام کردیم بعد به خاطر شرایط مالی که یهو بهم ریخت منصرف شدیم .شوهرم با قرض و وام یه ماشین کشنده گرفت که خودش کار کنه و قسط و قرص ها رو بده اما بعد دو ماه ماشین موتورش از کار افتاد الان باید پنجاه میلیون جور کنه تا ماشین رو بده درست کنن از یه طرف ماشین تا یک ماه باید بمونه تو مکانیکی از یه طرفم دیویست و پنجاه میلیون قرض 

دیشب گفت تو این شرایط نمیتونیم اونم بیچاره کنیم 

هر چی گفتم تا نه ماه که به دنیا بیاد شرایط ما هم خوب میشه قبول نکرد درسته خدا خواسته بود خودمم با دوتا بچه یکم سختم میشه اما دوس دارم نگهش دارم 

اینم عکس بی بی چکام 

اصلا این کار رو نکن. 

زندگیت نابود میشه و تباه میشی.

من کوته فکر هم به خاطر قسط و وام و پول بچه اولم رو کشتم. 

زندگیم نابود شد همه چیزم از دست رفت خونه-ماشین - کار و ...

دیگه هم بچه دار نشدم.

مجبور شدم تخمک بخرم و رحم اجاره کنم.

اصلا این کار رو نکن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا تو قرآن گفته روزی رو می رسونه. و واقعا می رسونه .روزی بچه های دوم و سوم که من هرکیو دیدم بهتر و بیشتر بوده. و هرکیو دیدم به خاطر مسائل مالی بچه اش رو سقط کرده عواقب بدی دیده توی زندگی.من اگه بودم با عشق نگهش می داشتم.

عزیزم شاید گشایش رزق و روزیتون با این بچه باشه

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:65.4 هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵.🔒 هدف سوم:۶۰🔒. هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

به نظرم قبل اقدام باید به این مسائل فکرمیکردید الان گناه داره بچه،باهمسرتون صحبت کنیدوراضیش کنید خداخودش روزی رسونه

علت کمرنگ ترشدن هم فکرمیکنم به این خاطره که میزان هورمون رفته رفته توی ادرار کم ترمیشه فکرنمیکنم جای نگرانی باشه

ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤
مگه بچه چه خرجی داره اگه شیرخودتو بدی و مراقبش باشی. به حرفش گوش نده

باید راضیش کنم 

تصمیم گرفتم به مادر شوهرم زنگ بزنم بگم 

هی بهش میگم  ماه صفر گناهشش زیاده 

میگه بعد صفر بنداز 

میگم بعد صفر اون بچه دیگه کلا تکمیل شده 

از صبح دارم‌گریه میکنم