چند ماه پیش اقدام کردیم بعد به خاطر شرایط مالی که یهو بهم ریخت منصرف شدیم .شوهرم با قرض و وام یه ماشین کشنده گرفت که خودش کار کنه و قسط و قرص ها رو بده اما بعد دو ماه ماشین موتورش از کار افتاد الان باید پنجاه میلیون جور کنه تا ماشین رو بده درست کنن از یه طرف ماشین تا یک ماه باید بمونه تو مکانیکی از یه طرفم دیویست و پنجاه میلیون قرض
دیشب گفت تو این شرایط نمیتونیم اونم بیچاره کنیم
هر چی گفتم تا نه ماه که به دنیا بیاد شرایط ما هم خوب میشه قبول نکرد درسته خدا خواسته بود خودمم با دوتا بچه یکم سختم میشه اما دوس دارم نگهش دارم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزیزم اولأ مبارک باشه ، بعدشم از عواقب سقط وقهر خدا برای شوهرت بگو تا ازفکراین کار منصرف بشه بعد شما که الان مطمئنی که بارداری میتونی خودتو چک کنی ببینی دهانه رحمت بسته شده یا نه،اخه منم تواقدامم
باید راضیش کنم تصمیم گرفتم به مادر شوهرم زنگ بزنم بگم هی بهش میگم ماه صفر گناهشش ...
بگو بعد صفرمیندازم. تااون موقع روش کار کن وازعوارض وگناهش بگو بعدم تاخودت نخوای اون نمیتونه کاری کنه. برو توی بیمارستان زیر نظر دکتر باش تا هزینش کمتر بشه
بش بگو انداختم بعد هي بزن به گريه و ناراحتي و هي بدبختيا رو ربط بده به انون خوب كه پشيمون شد بگو ا انگار نيفتاده معلومه عمرش به دنيا بوده خدا خواسته
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
نگهش دار . بهش بگو هرکاری کردم نیفتاد. گوش نده به حرفش . منم به خاطر مشکلاتم 9 سال پیش این کار رو کردم. بدبختی و بیچاره گی به کنار . الان دنبال تخمک ام. از من درس بگیر.
هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
بگو من نمیندازم میخواستی نگی بیاریم من ک خودم تنهای تصمیم نگرفتم الانم جونم مهم تره اگه سقط غیر قانونی کنم میمیرم اون بچمم خدا نکرده یتیم میشه بعدشم شای. دیگه باردار نشم یا اینکه خدا بطنه تو سرم بدبخت تر بشم بگو هرگز این کارو نمیکنم منو طلاقمم بدی نمیکنم میخواستی نیاری من تنها نبودم
خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍 مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤