2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد اما شوهرم میگه بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 2384 بازدید | 72 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه خودش روزیشو میاره گناه داره 

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
هر چی میگم  تو گوشش نمیره  دیشب کلی گریه کردم  اونم گرفت خوابید

ولش کن اصلا حساس نشو روش بهش تأکید نکن چون الان خودش حال روحیش بهم ریخته است پس وقت بطلب ک یکم بیاد رو فروم بعد سر صحبت باز کن والا منم بودم قاط میزدم  

عزیزم اولأ مبارک باشه ، بعدشم از عواقب سقط وقهر خدا برای شوهرت بگو تا ازفکراین کار منصرف بشه بعد شما که الان مطمئنی که بارداری میتونی خودتو چک کنی ببینی دهانه رحمت بسته شده یا نه،اخه منم تواقدامم

باید راضیش کنم  تصمیم گرفتم به مادر شوهرم زنگ بزنم بگم  هی بهش میگم  ماه صفر گناهشش ...

بگو بعد صفرمیندازم. تااون موقع روش کار کن وازعوارض وگناهش بگو بعدم تاخودت نخوای اون نمیتونه کاری کنه. برو توی بیمارستان زیر نظر دکتر باش تا هزینش کمتر بشه

بش بگو انداختم بعد هي بزن به گريه و ناراحتي  و هي بدبختيا رو ربط بده به انون خوب كه پشيمون شد بگو ا انگار نيفتاده معلومه عمرش به دنيا بوده خدا خواسته

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

نگهش دار . بهش بگو هرکاری کردم نیفتاد. گوش نده به حرفش . منم به خاطر مشکلاتم 9 سال پیش این کار رو کردم. بدبختی و بیچاره گی به کنار . الان دنبال تخمک ام. از من درس بگیر.

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
باید راضیش کنم  تصمیم گرفتم به مادر شوهرم زنگ بزنم بگم  هی بهش میگم  ماه صفر گناهشش ...

آره ماه صفر دنبال این کارا نرید

مامانم یه بار این کارو کرد

بعد بابام نجار بود دستش تو اره برقی یزرگ رفت

کم مونده بود انگشتاشو از دست بده

تا یه مدتی مادربزرگم سرزنششون میکرد

اگه دوست 

بگو من نمیندازم میخواستی نگی بیاریم من ک خودم تنهای تصمیم نگرفتم الانم جونم مهم تره اگه سقط غیر قانونی کنم میمیرم اون بچمم خدا نکرده یتیم میشه بعدشم شای. دیگه باردار نشم یا اینکه خدا بطنه تو سرم بدبخت تر بشم بگو هرگز این کارو نمیکنم منو طلاقمم بدی نمیکنم میخواستی نیاری من تنها نبودم

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
هر چی میگم  تو گوشش نمیره  دیشب کلی گریه کردم  اونم گرفت خوابید

تالهی دلت میاد نی نیتو بندازی.اون الان جونش به تو بستست.من دخترم دوسال نیمشه هروقت یه مشکل دارم بغض میکنم میاد کنارم بوسم میکنه شکلک درمیاره میگه مامان زبونمو نگا.بخند.میخواد منو شاد کنه اگه نبود من تاحالا افسرگی گرفته بودم دق کرده بودم.صبحها انقد قشنگ بغلم میکنه بوسم میکنه میگه مامان بریم شیر بخوریم.کلا انرژی برام....(بچتو ننداز حیفه به روز پشیمون میشی

اغااااا منظورم از بنگ(بنگ بنگ تفنگه) اهل دلا اشتباه نگیرید😁 یاشایدم بگیرید🤭🍀🍀🍀🍀🍃🍃🍃