2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد اما شوهرم میگه بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 2384 بازدید | 72 پست
من که دکتر و دارو و ... نتیجه نداد. تخمک خریدم و رحم اجاره کردم. ولی اونهایی که اول راهن و می خوان ...

خدا رو شکر که بالاخره جواب داد. من چند بار آی یو آی و آی وی اف کردم. الانم دربه در دنبال تخمکم. دیگه بدنم جواب نمیده. اگه نگهش داشته بودم این مسائل رو نداشتم ولی از اونجایی که عقل ناقص و محدود ما نمی تونه همه چی رو برآورد کنه اون موقع فکر کردم دارم بهترین تصمیم رو می گیرم. 

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
خدا کنه همه چی درست بشه. این مدت خیلی عذاب کشیدم. خیلی داغون شدم. ایکاش نگه اش داشته بودم و به خدا و ...

درست میشه 

غصه نخور 

یه اشتباهی کردی و تاوانشم دادی 

دیگه خودتو بیشتر از این داغون نکن 

ان شاء الله خدا هم میبخشه و یه بچه تو تقدیرتون قرار میده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست میشه  غصه نخور  یه اشتباهی کردی و تاوانشم دادی  دیگه خودتو بیشتر از این داغون ...

ممنونم عزیزم. خدا کنه که بشه

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
خدا رو شکر که بالاخره جواب داد. من چند بار آی یو آی و آی وی اف کردم. الانم دربه در دنبال تخمکم. دیگه ...

کجایی؟ تهران هستی؟

تخمک که خیلی راحته. اگه مشکل هزینه نداری.

اجاره رحم سخته . 

کجایی؟ تهران هستی؟ تخمک که خیلی راحته. اگه مشکل هزینه نداری. اجاره رحم سخته . 

اصفهان هستم. قیمت های زیادی بهم پیشنهاد شده. دنبال یه نفر هستم که بدون واسطه باشه. واسطه ها زیاد می گیرن.

اصفهان هستم. قیمت های زیادی بهم پیشنهاد شده. دنبال یه نفر هستم که بدون واسطه باشه. واسطه ها زیاد می ...

توی تهران تخمک خیلی واسطه گری نداره. بیشتر برای اجاره هست.

توی بیمارستان فرم پرکن و بهت زنگ می زنن. 

خودت هم می تونی توی نی نی سایت اعلام کنی که تخمک می خوای. خیلی ها باهات تماس می گیرن.

ولی این مشکل بارداری برای بعضی ها چقدر جای منافع شخصی شده.

برای یه معرفی تخمک حداقل یک میلون و پانصد می گیرن.

انشاله بی واسطه یه نفر پیدا می کنی.

حضرت ربابه رو به گلوی بریده علی اصغر قسم بده. خیلی زود حاجت میده.

توی تهران تخمک خیلی واسطه گری نداره. بیشتر برای اجاره هست. توی بیمارستان فرم پرکن و بهت زنگ می زنن. ...

ممنون عزیزم. از طریق مرکز ناباروری اصفهان فرم پر کردم و منتظرم. واسطه از من 500 می خواست که فقط یه شماره تلفن بده. واسطه دیگه ای هم تا تخمک کشی درخواست 17 میلیون کرد. فعلا منتظرم تا خدا چی بخواد. اتفاقا نذر علی اصغر دارم . کاشکی دیگه جوابم رو بده. دو ساله روز هفتم محرم شیر می برم شیرخوارگاه . 

ممنون عزیزم. از طریق مرکز ناباروری اصفهان فرم پر کردم و منتظرم. واسطه از من 500 می خواست که فقط یه ش ...

انشاله حاجت روا میشی.

برای من هم خیلی دعا کن.

بیمارستان خاتم تهران صفر تا صد تخمک با هزینه اهدا کننده و دارو و بیمارستان و ..... حداکثر 15 میلیونه. البته آزاد. بیمه داشته باشی بعضی از هزینه ها رو هم بیمه میده. 

انشاله حاجت روا میشی. برای من هم خیلی دعا کن. بیمارستان خاتم تهران صفر تا صد تخمک با هزینه اهدا کن ...

ممنون عزیزم. من شاغلم و برام خیلی سخته که بخوام مرتب در مسیر اصفهان تهران باشم. به امید خدا اگه خواستش باشه همین اصفهان بتونم به نتیجه برسم. دعاکنید که این بار این آرزو محقق بشه. بیشتر از من شوهرم چشم انتظاره. به جز هزینه های مالی اش ضربه های روحی اش هم هست.