2777
2789

دیروز مدرسه بودم, دیدم دخترم تک و تنها تو مدرسه داره راه میره

صداش زدم براش دوتاخوراکی خریدم و...

شب موقع خواب یهو بغضش ترکید که کسی با من بازی نمیکنه :((((

تو کلاس باهام دوستن ولی تو حیاط منو تو بازی راه نمیدن

حتی میگفت مثلا من چشم میذارم اونا میرن قایم بشن دیگه پیداشون نیست مثلا میرن باهم بستنی میخرنو ...(قالش میذارن )

خیلییی غصه خوردم ..دارم می میرم

مشاور خوب سراغ دارین ؟؟؟؟؟؟؟

تبلیغاتچی ها لطفا نظر ندن...من مشکل دارم میخوام مشکلم و حل کنم ,حوصله ی تبلیغات دروغ م

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.....حلوا به کسی ده که محبت نچشیده است

میشه راه حلشو فهمیدی به منم بگی

منم قبلا تو مدرسه این مشکلو داشتم البته تعداد،دوستام کم بودن کلا

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی دخترای منم همینطور بودن ..جو‌کلاس خوب نبود ..بردمشون‌مدرسه ی دیگه.. الان کلی دوست و همبازی دارن& ...

اره دقیقا یادمه منم کلا از همه نظر با بیشتر همکلاسیام فرق داشتم منظورم خوب بودن مطلق نیست ولی حتی پوششم باهاشون متفاوت بود

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

با معلم و ناظم ومدیر صحبت کن و با دخترت ی مدت پشت هم برو پارک و زیر نظرش بگیر که با بچه ها دوست بشه اگه مشکلی نبود اکیپ دوستیشو تو مدرسه عوض کن کلاس چندم؟

دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم

اعتماد به نفس خیلی تاثیر داره تو گوگل حتما سرچ کن راه کارهای خوبی بهت میدن که اعتماد به نفسشو ببری بالا من بچه ندارم ولی خیلی تو اینترنت درمورد این چیزا سرچ میکنم دوست دارم آماده باشم برا آینده اون اگه اعتماد به نفس داشته باشه همه چی حل میشه دیگه خودش یاد میگیره چطور رفتار کنه باهاشون و اینکه دوستای زیادی پیدا میکنه اینطور 

بی خبر از حال هم بودن چه سود ؟بر مزار مردگان خویش نالیدن چه سود ؟زنده را تا زنده است باید به فریادش رسید ورنه بر سنگ مزارش آب پاشیدن چه سود ؟گر نرفتی خانه اش تا زنده بود خانه ی صاحب عزا تاصبح خوابیدن چه سود ؟زنده را در زندگی قدرش بدان  ورنه مشکی از برای مرده پوشیدن چه سود ؟
این اسم تاییدشده 😑😑

خودش ک اومد ببپرس دل دل یعنی اسب