2777
2789
عنوان

کسی با دخترم بازی نمیکنه,مشاور خوب میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 6224 بازدید | 68 پست
الهیییی بمیرم چه شوکی بهش وارد شده میتونی بگی کجا بردیش مشاوره؟ آدرسش رو اگه تهرانه بهم بدین

تهران نیستم ورامینم 

دکتر احمد صابری مشاور کودکه البته همسرم میگه تهرانم مطب داره حالا ی سرچ کن ببین اسمش هست یا نه

من خودم کارگاه مهارت های زندگی و فن بیان رو برای کودکان اجرا میکنم و مادرها از ذوقشون که بچشون بهتر ...

ممنون از راهنماییتون

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.....حلوا به کسی ده که محبت نچشیده است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهران نیستم ورامینم  دکتر احمد صابری مشاور کودکه البته همسرم میگه تهرانم مطب داره حالا ی سرچ ک ...

ممنون عزیزم😘

ممنون عزیزم😘

خواهش میکنم انشالله که هم رختر شما هم دختر من خوب بشه چون واقعا زجر آوره برا ی مادر بغض بچشو ببینه دختر منم خیلی بغض میکنه هر روز از مدرسه میاد میگه بچه ها اذیتم کردن یکی گفته چرا برگشتی به من نگاه کردی یکی به قمقمه آبم پا زده خلاصه درگیرم حسابی

سلام مشکل دخترتون در پیدا کردن دوست حل شد؟؟ منم همین مشکل و دارم

بله عزیزم

به معلمشون کفتم.. معلم هم کفته بود هرکی با پریماه دوست باشه فلان کار و‌یمکنم براش فردا کلی دوست پیدا کرد و خودمم خیلی میرفتم مدرسه شون.. کیک میپختم و همراهی میکردم با معلمش… بچه هام دیدین که وقتی مامان یکی اژ بچه ها میاد بیشتر دلشون میخواد با اون همکلاسیشون دمخور بشن… خلاصه که بهتر شده الان 

بله عزیزم به معلمشون کفتم.. معلم هم کفته بود هرکی با پریماه دوست باشه فلان کار و‌یمکنم براش فردا کل ...

سلام.‌‌ مطمئنید؟ باز من فکر می‌کنم برعکس باشه... حس حسادت به بقیه بچه‌ها دست میده وقتی می‌بینن مادر اونا نمیاد تو کلاس مادر اون بچه میاد.

سلام.‌‌ مطمئنید؟ باز من فکر می‌کنم برعکس باشه... حس حسادت به بقیه بچه‌ها دست میده وقتی می‌بینن مادر ...

نه برعکس بود

اصلا حسادتی نداشتن و دوست داشتن که مدام بیان پیشمون و سوال بپرسن