2777
2789
عنوان

کسی با دخترم بازی نمیکنه,مشاور خوب میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 6224 بازدید | 68 پست
اعتماد به نفس خیلی تاثیر داره تو گوگل حتما سرچ کن راه کارهای خوبی بهت میدن که اعتماد به نفسشو ببری ب ...

عزیز این مطالب تا وقتی بچه دار نشدی در حد شعاره .. بچه که بیاد متوجه میشی خیلی چیزا رو  خودت باید راهکارشو پیدا کنی یا اینکه کلا جنس‌ اخلاق بچت جوریه که کسی جذبش نمیشه همش‌تنهاس اینا ذاتیه 

خدایا شکرت برای همه چیز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم همینه 

من اتقدر در این موردا مطالعه می کنم و بعش میگم چی کار کنه ولی فایده نداره 

بقول دوستمون بخاطر تربیت غلط اون بچه هاست متاسفانه تو این جامعه بعضی وقتا باید بچه رو خلاف اصولش تربیت کنی که کم نیاره🙁

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

من امسال دارم ریز به ریز بررسی می کنم هر روز بهش میگم چی کار کنه شاید دوست پیدا کنه 

برعکسه که دخترم علاقه شدید به دوست پیدا کردن و با یکی بودن داره ولی تا الان که پنجمه هیچکی باهاش دوست نشده 

همینم باعث شده رو این قضیه حساس بشه 

حالا امسال بهش میگم اصلا مهم نیست کسی باهات دوست بشه یا نه ولی فایده نداره

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

بنظر من ارتباط مستقیم تو جنب و جوش داشتن داره اینکه بچه ی سرحالی باشه و شیطونی کنه. پسر من مدرسه نمیره ولی تو پارک و بیرون ک میریم چون بچه ی آرومیه معمولا بچه ها طرفش نمیان هرکاری کنم همینه فوقش ی ربع باهم بازی کنن بعد میرن

لیلی آن عشقم که مجنونش تو باشی💕

من مادرم منو گذاشت یه مدرسه 

دوسال اونجا بودم

درسم افت کرد 

هرچی ازم می‌پرسیدن مشکلت چیه 

دوست نداری جواب سربالا بهشون میدادم

بردنم پیش مشاور

خیلی خوب یادمه 

باهام صحبت کرد هنوزم اون لحن آرام و مهربونش یادمه 

همه چی رو براش گفتم 

مادرم مدرسمو عوض کرد 

همه چی عالی شد ولی بااینکه هنوز بزرگ شدم هنوز اون حس بد اون دوسال یادم هست هربار یاد اون موقع میرفتم خودمو میزنم به فراموشی

اینجا راهکار ارائه شد منو لایک کنید ممنون

من مادرم منو گذاشت یه مدرسه  دوسال اونجا بودم درسم افت کرد  هرچی ازم می‌پرسیدن مشکلت چی ...

منم امسال مدرسه شو عوض کردم

عزیزم شاید اشکال از دختر شماس نه دوستاش.من اینو با توجه به دختر خودم میگم.دختر من اصلا سعی نمیکنه دوست پیدا کنه.یعنی میگه من بشینم یه گوشه بقیه بیان التماس کنن که باشون بازی کنم.بارها خودم دیدم همکلاسیا میگن بیا بازی میگه نه،فکر میکنه خونس که من هی نازشو بکشم و چندبار چندبار بگم عزیزم بیا فلانکار.باش حرف زدم گفتم خودت برو جلو،زیادی ناز نکن ،... الان خیلی بهتر شده.یه چیز دیگه که خیلی برا دختر من موثر بود پارک بود.میبردمش پارک میگفتم برو دوست پیدا کن

وای حرف دل منو زدید دختر منم عین دختر شماست کلاس سومه از فامیل دور هستیم اما من سعی میکنم بیشتر جاها مثل مسجد و جلسات ببرمش همیشه بغض داره که کسی با من بازی نمیکنه یا تابستون هر شب می بردمش پارک میگفت یا بچه ها با من بازی نمیکنن یا همیشه به من میگن چشم بزار  و همش گریه میکنه همین دیشب یهو گریه کنون اومد گفت بچه ها پا گذاشتن رو پام و تو شکمم زدن به خدا دیگه کلافه شدم به  دختر همسایمون که دو سال از خودش بزرگتره وابستس خدا نکنه اون با یکی دیگه بازی کنه میگه با من قهره و بعد گریه میکنه من به خاطر ی مشکلی دو سه جلسه پیش مشاور کودک بردم مشاور گفت بعد از رفع مشکل دخترتون حتما چند جلسه بیارید که من رو اعتماد به نفسش کار کنم خیلی اعتماد به نفسش پایینه حالا خودمم بچگیم خجالتی بودم شدید اما به غیر از یکی دو سال اول مدرسه با تمام خجالتی بودنم چند تایی دوست داشتم راه حلی پیدا کردی به من بگو لطفا