2777
2789
عنوان

کم وزنی نوزاد۷ ماهه وزن گیری کند

128 بازدید | 9 پست

سلام دوستان عزیز پسرم ۱۰ مهر ۷ماهشو تموم میکنه میره۸ ماه وزنش با وجود مصرف شیرخشک وغذای کمکی از ۴ماهگی ۷کلیو۹۰۰ گرمه وزن تولدشم۳کیلو۷۶۰گرم بود

میخواستم بدونم واس وزنگیرش بهش پری نان بدم ب نظرتون خطرناکه ضرر داره اخه شنیدم وزن گیری عالیه پسرم خیلی لاغره ریزه بااینکه حسابی بهش میرسم وزن گیریش اصلا خوب نیست۳ماه ۳روزش بود بردمش دکتر وزنش کرد۶کیلو۸۰۰بود بعد اون به زور وزن میگیره بعد سه ماهگی تو چهارماه تا ب الان که میخواد بره تو ۸ماه ۱ کیلوگرم اضافه کرده واقعا خسته شدم لطفا کمک کنید چیکار کنم پری نان عوارض نداره تو سن بهش بدم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من دخترم از شش ماهگی تا ده ماهگی وزنش از ۶و پونصد به ۶ و هفتصد فقط رسید و ثابت موند تا الان که یک سالشه تازه شده ۷ کیلو 

آزمایش ادرار و خون کامل هم دادم متخصص گوارش هم رفتم گفتن طبیعیه نگران نباش مینیاتوری ظریفه خطری نیست بعدا خوب میشه

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

نه نده دخترمن نارس دنیااومدبهش پره ببلاک میدادم دکترگفت فقط تاوقتی وزنش رسیدبه ۳کیلوبهش بده بعد قطع کن 

لینک کانال کیف فروشی من درروبیکا @ghasr_kif❤️چشمهای تو👀آن کافه ی دنجی است،که قهوه هایش حرف ندارد❤️💙

عزیزم من دخترم از شش ماهگی تا ده ماهگی وزنش از ۶و پونصد به ۶ و هفتصد فقط رسید و ثابت موند تا الان که ...

واقها خسته شدم دیگ خودم مریض شدم از فکرو خیال نمی دونم چیکار کنم