من قراره سال بعد بازم کنکوربدم وانشااااپزشکی قبول بشم والانم درحال برنامه ریزی وثبت نام کلاس واین چیزام.البته قبلا هم کنکوردادم ولی چیزی که میخواستم قبول نشدم.ولی یه چیزی نگرانم کرده جدیدا.اونم اینه که اکثر همکلاسی های راهنمایی ودبیرستانم ازدواج کردن!الان بیست ویک سالمه!میگم نکنه که واسه پزشکی خوندن ودانشگاه رفتن دیرباشه ؟!یعنی من الان که ۲۱سالمه ومجردم خیلی ضایعست؟!😐😑واقعا دیگه هرجا روکه میبینی وخترای زیر بیست ودو ازدواج کردن !
بی خیال زندگیتو بچسب الان من 30 سالمه..درسته ازدواج نکردم ولی از خیلی از خانوم های متاهل حالم بهتره چون تا حدوی هم شاغلم از لحاظ اقتصادی مستقلم و با این استقلال مالی عشق میکنم دوستام که همسن مننو ازدواج کردن خیلی بیشتر ازمن سنشون نشون میده ولی من چون ازدواج نکردم خیلی سنم پایینه..تا چن وقت پیش اصلا به فکر ازدواج نبودم تا عشقمو دیدم که متاسفانه به هم حورد. الانم تا ایده الم نیاد ازدواج نمیکنم
هرکسی برای زندگیش برنامه ای داره هدفی داره و مسیری رو مشخص کرده هیچ کیم نمیتونه بگه فلانی اشتباه میکنه یا درسه کارش چون ب مراتب هرکس بسته ب موقعیت های زندگیش بهترین رو برای خودش انتخاب میکنه حالا ممکنه از نطر ما خیلی عجیب باشه و....ولی مهم اینه خودمون بدونیم کارمون درسته راهمون درسته
گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
من الان خواستگاردارم ولی درپیت هستن !دوست دارم دانشگاه برم ویه رشته تاپ بخونم تا انشااا بایکی مثل خودم مزدوج بشم.ولی انصافا جو بدی راه افتاده .همه متاهل شدن😂البته اینم بگم که شوهرای دوستم اکثرا درپیت هستن😐
بچه ها از من بشما نصیحت تو هرسنی یه خواستگار خوب براتون اومد ازدواج کنید در کنارشم پیشرفت کنید،من ی دوستی داشتم تو دبیرستان ازدواج کرو بعد چن وقت شوهرش شد کارمند بانک دختره دو تا بچه داره خودشم لیسانس حقوق گرف امتحان وکالت داد قبول شد،الان هم شوهر و بچه و زندگیشو داره هم پیشرفتشو،شوهرشم پشتش بود،ن مث ما اینهمه تنهایی خر زدیم😁