2777
2789
عنوان

چقدر سن ازدواج پایین اومده!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 71 پست

بی خیال زندگیتو بچسب الان من 30 سالمه..درسته ازدواج نکردم ولی از خیلی از خانوم های متاهل حالم بهتره  چون تا حدوی هم شاغلم از لحاظ اقتصادی مستقلم و با این استقلال مالی عشق میکنم دوستام که همسن مننو ازدواج کردن خیلی بیشتر ازمن سنشون نشون میده ولی من چون ازدواج نکردم خیلی سنم پایینه..تا چن وقت پیش اصلا به فکر ازدواج نبودم تا عشقمو دیدم که متاسفانه به هم حورد. الانم تا ایده الم نیاد ازدواج نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ٢٥ سالمه مجردم و دوستاي مجرد زياديم دارم ارشدم و كيس ازدواجم هست برام ولي الان واقعا نميتونم! و ...

والا دوروبریای ما همه مزدوج شدن اونم زیربیست!تازه مثلا کلانشهر هستیم!

یعنی نگران سنم نباشم؟!اگرقبول بشم سال بعد۲۲میشم!توکلاس ودانشکده زشت نیست؟؟

من وقتی دانشجو بودم کلی همکلاسیه سن بالا داشتم البته ۲۲نه ها ۴۰سالو داشتن این میشه سن بالا که البته اینم اصلا زشت نیست

من توفکرزودازدواج کردن وشوهرواینا نیستم.دوست دارم پیشرفت کنم وبعد ازدواج کنم.ولی هرروز خبرمیرسه که ی ...

منم همچین حسی بهم دست میده آخه اکثر 

همکلاسیام عقد یا عروسی کردن یکیشون که یه 

بچه ی۳ساله داره

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏

هرکسی برای زندگیش برنامه ای داره هدفی داره  و مسیری رو مشخص کرده هیچ کیم نمیتونه بگه فلانی اشتباه میکنه یا درسه کارش چون ب مراتب هرکس بسته ب موقعیت های زندگیش بهترین رو برای خودش انتخاب میکنه حالا ممکنه از نطر ما خیلی عجیب باشه و....ولی مهم اینه خودمون بدونیم کارمون درسته راهمون درسته

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

من الان خواستگاردارم ولی درپیت هستن !دوست دارم دانشگاه برم ویه رشته تاپ بخونم تا انشااا بایکی مثل خودم مزدوج بشم.ولی انصافا جو بدی راه افتاده .همه متاهل شدن😂البته اینم بگم که شوهرای دوستم اکثرا درپیت هستن😐

من وقتی دانشجو بودم کلی همکلاسیه سن بالا داشتم البته ۲۲نه ها ۴۰سالو داشتن این میشه سن بالا که البته ...

یعنی منم28سالمه برم بخونم برای کنکور 29.30قبول بشم زشت نیس؟البته ظاهری که کم سن تر میزنیم.

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

بچه ها از من بشما نصیحت تو هرسنی یه خواستگار خوب براتون اومد ازدواج کنید در کنارشم پیشرفت کنید،من ی دوستی داشتم تو دبیرستان ازدواج کرو بعد چن وقت شوهرش شد کارمند بانک دختره دو تا بچه داره خودشم لیسانس حقوق گرف امتحان وکالت داد قبول شد،الان هم شوهر و بچه و زندگیشو داره هم پیشرفتشو،شوهرشم پشتش بود،ن مث ما اینهمه تنهایی خر زدیم😁

...