سلام من امسال نامزدی کردم شوهرم 23 سالش و من 19 سالم من پارسال رفتم دانشگاه پیام نور رشته علوم تربیتی و خواهرشوهرم بعد چند بار کنکور امسال قبول شده علوم تربیتی پیام نور و سه تا از دوستامم امسال همین رشته قبول شدن و من خیلی ناراحتم بخاطر اینکه دوس ندارم کسی از اطرافیانم هم رشتم باشه مخصوصا خواهر شوهرم، چون دوس ندارم زندگیش و رشتش مثل من باشه دوس دارم ک انصراف بدم از دانشگاه و بشینم بخونم برای کنکور تا ازش بهتر بشم ولی شوهرم میگه حسود نباش و واسه تغییر دانشگاه و رشته دیره چیکار کنم دارم عذاب میکشم ک رشتش مثل منه خیلی بدم میاد بگید چجوری آروم بشم
چه حسودی اخه نه اینکه علوم تربیتی پیام نورم کار داره درجا رو هوا میزنتون بنده خدا تهش باید با ازمون استخدامی بری سرکار تازه اگههههه بگیرنت که بعیده
چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟ هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂 چیزی که وحشتناک بود حس می کردم نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده 💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست دارهیه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
چیکار داری به دیگران عزیزم، شما تلاش کن زندگی خودتو اونجوری که میخوای بسازی، از رشته و دانشگاهت لذت ببری، و برای شغل مورد علاقه ت تلاش کنی. زندگی مسابقه نیست. اگر هم مسابقه باشه، کسی میبره که بیشترین آرامش و لذت رو تجربه کرده. اییییینهمه آدم دارن علوم تربیتی میخونن، یکیش هم خواهرشوهر شما.
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
دانشگاه خصوصی تاسیس کن با رشته ابیاری گیاهان دریایی ک کلا هم رشته ای نداشته باشی عزیزم :/ خو با تو چیکار دارن !!!تو اگ بتونی توشرایط یکسان از بقیه هم سطحات بهتر باشی خوبه اهل رقابت نیستی حداقل حسودم نباش
When you recieve at my LEVEL evaluat me before that you only take a sit and encourage me 👽