هلو ۵ عدد
ران مرغ ۲ عدد
سینه مرغ ۱ عدد
روغن ۱ پیمانه
نمک به مقدار لازم
پیاز ریز خرد شده ۱/۲ پیمانه
آبلیمو تازه ۴ قاشق سوپ خوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپ خوری
آلو بخارا بدون هسته ۵-۶ عدد
شکر ۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه
۱- تکه های مرغ را شسته و پوست شان را جدا کنید. سپس با 2 قاشق سوپخوری روغن و 1/2 قاشق مرباخوری نمک مرغ را مزه دار کرده و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
۲- پیاز را با 3 قاشق سوپخوری روغن تفت داده تا طلایی شود. تکههای مرغ را اضافه کرده و آنها را تفت دهید. کمی آب گرم اضافه کنید تا روی سطح مرغ را بگیرد و بگذارید بپزد.
۳- آب لیموی تازه، شکر و زعفران را به خورش اضافه کنید. آرد را در یک کاسه با 3 قاشق آب سرد حل کنید، سپس آن را به خورش اضافه کنید
۴- و صبر کنید تا خورش کمی جا بیفتد. در این زمان آلو بخاراها را بشویید و آنها را به مدت 15 دقیقه داخل آب جوش خیس کنید، سپس به خورش اضافه کنید.
۵- هلوها را پوست گرفته، هسته آنها را در آورده و آنها را خرد کنید. هلو های خرد شده را در یک تابه با 3 قاشق سوپخوری روغن تفت دهید تا طلایی شوند، سپس آنها را به خورش اضافه کنید تا پخته شوند ولی له نشوند.
۶- خورش را بچشید و در صورت نیاز آب لیمو و شکر بیشتری اضافه کنید. وقتی خورش آماده شد آن را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.
فوق العاده اس من عاشق این مدل مرغم
با ترس و لرز اولین بار درست کردم ولی انقدر خوب بود که هلو گذاشتم فریزر که بتونم زمستون هم این جوری مرغ بپزم