2777
2789

سلام خانما .شبتون بخیر

من چند جور مرغ درست میکنم ایندفعه میخوام جدید و خوشمزه باشه اگه بلدین لطفا بهم بگید 

توی فر دوس ندارم یه مدل ابدار بگید😁✌باتچکر😘

ماه من است او H

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مرغت رو بامخلوط آرد وادویه ونمک سرخ کن،بعد هویچ وفلفل دلمه وپیاز خلال خوشکل  کن تفت بده،مرغهاروبهش اضافه کن،دراخرهم رب  وآب پرتقال طبیعی  اضافه کن

ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی

هلو   ۵ عدد

ران مرغ   ۲ عدد

سینه مرغ   ۱ عدد

روغن   ۱ پیمانه

نمک    به مقدار لازم

پیاز ریز خرد شده  ۱/۲ پیمانه

آبلیمو تازه  ۴ قاشق سوپ خوری

زعفران دم کرده  ۱ قاشق سوپ خوری

آلو بخارا بدون هسته  ۵-۶ عدد

شکر   ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه

۱- تکه های مرغ را شسته و پوست شان را جدا کنید. سپس با 2 قاشق سوپخوری روغن و 1/2 قاشق مرباخوری نمک مرغ را مزه دار کرده و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

۲- پیاز را با 3 قاشق سوپخوری روغن تفت داده تا طلایی شود. تکه‌های مرغ را اضافه کرده و آنها را تفت دهید. کمی آب گرم اضافه کنید تا روی سطح مرغ را بگیرد و بگذارید بپزد.

۳- آب لیموی تازه، شکر و زعفران را به خورش اضافه کنید. آرد را در یک کاسه با 3 قاشق آب سرد حل کنید، سپس آن را به خورش اضافه کنید

۴- و صبر کنید تا خورش کمی جا بیفتد. در این زمان آلو بخاراها را بشویید و آنها را به مدت 15 دقیقه داخل آب جوش خیس کنید، سپس به خورش اضافه کنید.

۵- هلوها را پوست گرفته، هسته آنها را در آورده و آنها را خرد کنید. هلو های خرد شده را در یک تابه با 3 قاشق سوپخوری روغن تفت دهید تا طلایی شوند، سپس آنها را به خورش اضافه کنید تا پخته شوند ولی له نشوند.

۶- خورش را بچشید و در صورت نیاز آب لیمو و شکر بیشتری اضافه کنید. وقتی خورش آماده شد آن را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.

فوق العاده اس من عاشق این مدل مرغم

با ترس و لرز اولین بار درست کردم ولی انقدر خوب بود که هلو گذاشتم فریزر که بتونم زمستون هم این جوری مرغ بپزم

یه جوری شده که میترسم امضا های نینی سایت رو باز کنم بخونم مجبور بشم ختم صلوات بردارم😅

مرغو  بزار با یکم آبو یه پیاز بجوشه بعد آبکش کن وکامل بشورش برای از بین رفتن هورمونها

بعد تو یه ظرف ۵۰ گرم کره و کمی روغن بنداز و سرخش کن کمی هم زعفرون بزن بعد که دوطرفش سرخ شد دوسه حبه سیر ریز شده و یه پیاز بزرگ رنده شده رو بریز روی مرغا اولش آب میندازه بزار آبش جمع شه و خوب با پیاز تفت بخوره بعد یه دونه فلفل دلمه بریز و یه قاشقم برگ کرفس اگه داری بریز نمکو فلفل سیاه بزن رب بزنو خوب تفتش بده بعد کمی کاری بزن یه کوچولو دارچین و یه کمم زردچوبه و پاپریکا بعد از گوشه ها کمی اآب بریز و بزار بپزه با شعله کم 

کنارشم هویج خلالی ریز تفت بده و سرو کن 

یه مرغ دیگه که واقعاعالی وخوشمزه س،مرغت رو باادویه پیاز آبپز کن،توی ماهیتابه پیاز خلال تفت بده،بعد اناردون  بریز،مرغت رو هم اضافه میکنی،ودراخرهم یه استکان آب نارنج

ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی