2777
2789
عنوان

دیر فرستادن بچه به مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 40 پست
یعنی الان گفتار درمانی میبریش منظورم اینه که تو یه سال بهتر میشه حرف زدنش

ن الن دیگه نمیبرمش قبلا میبردمش الان خیلی بهتر شده حرف زدنش ولی کلا همه کاراش دیر بود حتی راه رفتنش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من سه سالگی شردع به حرف زدن کرد الانم کامل نمیتونه صحبت کنه چن جا مشاوره گرفتم تو مهد گفتن دیر ...

تو تکلم مشکل داره یه سال دیرتر بفرستشش من پسرم تو تکلم مشکل داشت الان دوم پشیمونم که چرا یه سال دیرتر نفرستاده بودم دکتر گفتار درمانی اش خیلی به من گفت امسال دوباره اول بخونه ولی خودم قبول نکردم اگر از اول دیر رفته بود بهتر بود الان خیلی خودش و من اذیت میشیم

ن الن دیگه نمیبرمش قبلا میبردمش الان خیلی بهتر شده حرف زدنش ولی کلا همه کاراش دیر بود حتی راه رفتنش& ...

غیر انتفاعی ببرش به معلم هم شرایط بچتو.بگو

خدایا ی مهربانم فرزندان و خانواده ام رو به خودت میسپارم   
دختر من سه سالگی شردع به حرف زدن کرد الانم کامل نمیتونه صحبت کنه چن جا مشاوره گرفتم تو مهد گفتن دیر ...

برو از یه مدرسه بپرس فکر نمی کنم به خاطر دیر رفتن ایراد بگیرن

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم
الان تک یکی از بهترین مهدای منطقمون ثبت نامش کردم بلکه بتونه خودشو برسونه به همسناش

میرسونه نترس برادر منم مثل دختر شما بود حرف زدنش اینقدر دیر بود الان مهندس برقه ابنا اصلا ملاک نیست فقط مدرسه خوب ببرش و اینکه تاکید کن رو شرایطش هم مدیر هم معلمش

خدایا ی مهربانم فرزندان و خانواده ام رو به خودت میسپارم