من دخترم نیمه اول ۹۳ میخوام یکسال دیر تر بره مدرسه امسال باید میرفت پیش دبستادتی ولی به درخواست من مهد ثبت نامش کردم به نظرتون مدرسه ثبت نامش میکنن اگه دیر بره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو تکلم مشکل داره یه سال دیرتر بفرستشش من پسرم تو تکلم مشکل داشت الان دوم پشیمونم که چرا یه سال دیرت ...
اینم نمیتونه کامل صحبت کنه بعضی کلماتشو فقط من متوجه میشم بعضی وقتا هم متوجه نمیشم منم از چن نفر مشورت گرفتم گفتن چون سر خورده نشه دیر تر بره که کامل بتونه صحبت کنه
دختر من همسن دختر شماست، مشکلی هم نداره، اما ما یه سال دیر ثبت نام میکنیم... بچه اینطوری آماده تره و در نهایت هم بخاطر این یه سال چیزی رو از دست نخواهد داد... مطمئن باشید
صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...