2777
2789
عنوان

دیر فرستادن بچه به مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 40 پست
میرسونه نترس برادر منم مثل دختر شما بود حرف زدنش اینقدر دیر بود الان مهندس برقه ابنا اصلا ملاک نیست ...

آخه معلم کارش اینکه فقط درسشو بده بره دیگه مثل من مادر دلش بخواد بسوزه اونوقت چن تا دانش آموز داره نمیتونه همه تمرکزشو بزاره رو بچه من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تکلم مشکل داره یه سال دیرتر بفرستشش من پسرم تو تکلم مشکل داشت الان دوم پشیمونم که چرا یه سال دیرت ...

اینم نمیتونه کامل صحبت کنه بعضی کلماتشو فقط من متوجه میشم بعضی وقتا هم متوجه نمیشم منم از چن نفر مشورت گرفتم گفتن چون سر خورده نشه دیر تر بره که کامل بتونه صحبت کنه

دختر من همسن دختر شماست، مشکلی هم نداره، اما ما یه سال دیر ثبت نام میکنیم... بچه اینطوری آماده تره و در نهایت هم بخاطر این یه سال چیزی رو از دست نخواهد داد... مطمئن باشید

صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...
منم به خاطر همین میگم اذیت میشه اگه ببینه بچه ها مسخرش کنن واسه حرف زدنش

پسر من با اینکه مدرسه اش خوب بود و معلمش خیلی خوب و مراقبش بود ولی کم اورده بود بچه های دیگه اذیتش میکردند بخصوص که پسر بچه ها بدترند