2777
2789
عنوان

حرکت جنین یا لگد؟!

244 بازدید | 25 پست

سلام

من هفته بیست و دو هستم.

در طول روز مث نبض شکمم میزنه تا حدی که فقط اون قسمت که نبض زده میاد بالا و بقیه میتونن ببینن که اومده بالا.

این لگد زدنه یا حرکته؟!!  

آسمانِ ابری  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی از رو شکمت مشخصه؟

میتونه هرحرکتی باشه دستو پاشو تکون میده دیگه یا کلا خودشو

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
تو این هفته ماه پنجم تموم میشه

نه بابا 

من فک میکردم الان نصف ۶رو رد کردم مگه اخر ۲۴ هفتگی ۶ تموم نمیشع؟

بعدش ازمایش خون قند رو دکترت برات از هفته چند نوشته؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍
از هفته چن تکون خورد؟

از 9هفته ضربان بود دیگه شروع شد حتی حس میکردم شاید یه چیزی مث یه بند انگشت تو دلمه البته من لاغرم میگن لاغرا زود میفهمن

الانم سکسکه خمیازه همه چیشو میفهمم پشتک چرخش لگد خیلی شیطونه

نه بابا  من فک میکردم الان نصف ۶رو رد کردم مگه اخر ۲۴ هفتگی ۶ تموم نمیشع؟ بعدش ازمایش خون قند ...

هنوز برام ننوشته.

ماه ها رو سی روزه حساب کن اینجوری کلی بارداری میشه 9ماه و ده روز معادل 40 هفته

آسمانِ ابری  
بچه من پسره تکواندو کاره😂😂

خخخ عزیزم 😄😍آره اینا استثنا هستن منم پسرم عجیب حرکت داشت از بس لگد میزد پوست شکمم کبود میشد شکمم هم یه گرم چربی نداشت و لاغر بودم قشنگ پاشو از رو شکمم می‌دیدمدست میزدم سفت مث سنگ بود نازش میکردم آروم میشد 

مادرم چون ۷ تا بچه آورده تجربه داره میگه دختر مث ماهی لیز میخوره تو شکم و حرکتش خیلی زیاده  ولی پسر بیشتر لگد میزنه