2777
2789

سلام خانوما راستش من زیاد پست نمیذارم و نظر نمیدم سعی میکنم فقط بخونم و رد بشم ولی یه چیزی میخواستم بگم که رو دلم مونده،  خیلی زیاد هستن تایپیک هایی که توش مردها بشدت زنها رو کتک زدن خیانت کردن و واقعا دارن ظلم میکنن به زنهاشون، اکثرا هم این خانوم ها یا دور از خانواده هستن یا واقعا شرایطش رو ندارن که جدا بشن و برگردن و بی پناه هستن اونوقت بازم بعضی از خانوم ها تو تایپیک این افراد بهشون میگن که تقصیر خودت هست که برای شوهرت دلبری نمیکنی لباس خوب بپوش آرایش کن و این حرفا، یکم هوای همو بیشتر داشته باشیم خیلی از این مردا مشکل روانی دارن یا اعتیاد دارن اونوقت زن بیچاره چیکار کنه واقعا هم کتک بخوره هم بجه بزرگ کنه هم بیاد دلبری کنه یکم انصاف داشته باشیم حالا اگه برعکس این بود چی ، ؟ همه می ریختیم سر زنه که تو فلانی تو فلان کاره ای . حقوق زن مرد تو ایران مساوی نیست به این حداقل حقوقی که داریم احترام بذاریم و هوای همو داشته باشیم ببخشید طولانی شد

از نظر ما اگه زنی فقط نو فکرش یه مرد دیگه بیاد خیانته و باید خودشو عوض کنه اما تو خیلی از این تایپیک ها خوندم که مرده خیانت کرده و کلا عوضیه اونوقت کامنت گذاشتن که ؛ ببین خودت چیکار کردی که مردت خیانت میکنه حتما بخودت نمیرسی!، خیلی از این مردا  مریض جنسی هستن بعضی ها هم ذاتشون ناپاکه بخدا ، بازم میگم هوای همو داشته باشیم حداقل اشتراکمون اینکه از یه جنسیم وقتی خودمون هوای همو نداریم از جنس مخالف چه انتظار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.