2777
2789

الان بی بی چک گذاشتم منفی شد.امروز باید پری میشدم البته با قرص دوفاستون .ماه پیش که خورده بودم ۵ روز بعد قطع قرص پری اومد ولی این ماه که الان ۵ روز از قطع قرص میگذره هنوز نشدم.انقدر بی بی چک منفی شده دیگه هیچ امیدی ندارم.این ماه لتروزول هم خورده بودما .بیشتر علائمو دارم اما...

اما زود زدی صبر کن باز

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووفففف حالا این بچه چی داره ک آخه زنا اینقدددد هلاکشن اونم با این آینده درخشانی ک تو این جامعه پویا ...

آدم برای ادامه زندگی انگیزه میخاد وبه نظر من چه انگیزه ای بهتراز بزرگ کردن ثمره عمروپارهی تنت

الهی چنان کن سرانجام کار.      توخشنودباشی ومارستگار
۵ ماه یا ۶

دختر یجوری گفتی من گفتم الان ۷،۸سال تو اقدامی,   اصلا تا یکسال عادیه حامله نشدن, اصلا بش فک نکن وقتی استرس نداشته باشی و بیخیال باشی حامله میشی  ۵،۶ماه زمان خیلی کمیه لطفا نا امید نباش حامله میشی 

حتی یه هاله هم نیفتاده بود تازه اون یه خطم منفی بود

من تا ۸ روز بی بی هام منفی بود اخر ازمایشم مثبت شد 

حالا زود نا امید نشو

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا