2777
2789
عنوان

گریم بند نمیاد😭😭😭😭از این زندگی متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 18 پست
دختر یجوری گفتی من گفتم الان ۷،۸سال تو اقدامی,   اصلا تا یکسال عادیه حامله نشدن, اصلا بش فک نکن ...

اخه همه با قرص دوفاستونو لتروزول ماه اول دوم حامله میشن. اخه چرا همش علائمشو دارم پس

گلم یه چیزجالب بهت بگم من سه ماه اقدامم بی بی چکام منفی میشد ماه چهارم اول صبح گفتم منفی بشه میرم دکتر اول صبح بی بی چک دادم منفی شد شالو کلاه کردم رفتم دکتر شرایطموتوضیح دادم گفت همین الان دوباره بی بی چک بده هرچی گفتم الان دادم گفت نه من باید ازت بگیرم بی بی چک دادم رکمال تعجب ایندفعه مثبت شد به فاصله کمتراز دوساعت واسه این دیگه خیلی به بی بیچک  اعتمادندارم،توکلت به خداباشه هنوز کلی وقت داری

الهی چنان کن سرانجام کار.      توخشنودباشی ومارستگار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه همه با قرص دوفاستونو لتروزول ماه اول دوم حامله میشن. اخه چرا همش علائمشو دارم پس

اول اینکه تا یکسال اصلا نیازی نیس قرص خورده بشه عادیه خامله نشدن حالابعد یکسال اگه نشد میرن دکتر, بعدشم از بس فکرت درگیره حامله شدنه و استرس داری اینجور میشه باید سعی کنی بیخیال باشی