2821
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم

234 بازدید | 11 پست

سلام

ماددشوهرم پاهاش درد میکنه . شوهرمن چندماهه بیکارشده. باماشین مدل پایین مسافرکشی میکنه. هفته ای ۴.۵ بار مادرشوهرم زنگ میزنه ک شوهرم ببرتش دکتر . یا ببرتش خونه دوستش و این ور اون ور بعد حتی پول بنزینشم نمیده. مستجرهستیم. ۲۰ ملیون ب کرایه خونمون اصافه شده. ۴ماه دیگم سرسالمونه. بعد همش از شوهرمن استفاده میکنن و نمیذارن شوهرم کارکنه. خواهراشم همین طور. هی میگن مارو ببر این ور اون ور. بعد برادرشوهرای دیگمم دیدن شوهرم میبره مادرشونو دکتر اونا خودشونو کشسدن کنار و البته زناشونم چندبار ک اونا مادرشونو بردن دکتر دعوا راه انداختن تا دیگه مادررو نبرن دکتر. شوهر ساده منم هیچی نمیگه و همه چی افتاده گردنش. ی نوزاد دوماهه دارم خودمون با بدبختی زندگیمونو میچرخونیم بعد همش در خدمت خانوادشه. دارم دغ میکنم دیگه. ب نطرتون چیکارکنم؟ باشوهرم دعواکنم یا زنگ بزنم ب مامانش بگم ب پسرای دیگش بگه ببرنش دکتر. ما از همه ی بجه هاش وضعمون بدتره. در ضمن دوتا برادرشوهرام خونه مادرشوهرم مفت و مجانی مبشینن حای پول مواد عذایی و برق و ایناشونم مادرشوهرم میده. خدمات و پولش برای اوناس. کارش برای ما. توروخدا کمکم کنید نمیدونم راه درست و برخورد درست چیه؟  من خیلی از دست خوانوادش کشیدم

خدایا مارو صاحب خونه کن ❤ برای صاحب خونه شدن همه مستاجرا ی صلوات❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وااایییی چقدر شبیه خانواده شوهر منن

دوتا برادرشوهرام مجانی میشینن اونجا حتی پول مواد شوینده و اب و برقم پدرشون میده اما همه ی داستانا و دکتر و کار بانکی و   ..... همه با شوهرمه

با این تفاوت که ما وضعمون خوبه حتی از اونا هم بهتره ولی خب من گاهی از بی مسئولیتیشون حرص میخورم 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

مستقیم چیزی نگو

عیر مستقیم ناله کن که نداریمو فلان ببین عکس العملش چیه کمک میکنه یا نه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بعضیا یه بچه شون بهتر از بچهای دیگه شون خدمت میکنه به خانواده شوهر شمام ازوناس

فقطباید خود شوهرتون به خواهر واینور اونور بردناشون بگه مثلا مسافر راه دور دارم

یا بگه ماشینم خرابه بردم تعمیر کنن

البته دکتر بردن مادرو فاکتور میگیرم  بنظر م دکتر بزدن مادرشون کار پسندیده ای هست. خدا عوضشو میده

شوهزت چرا هیچی نمیگه ؟

شوهرم ازین کارا زیاد کرده اما خیلی احمق و سادست براش درس عبرت نمیشه. همیشه باید با جنگ و دعوا بهش بفهمونم ک دارن ازش سواری میگیرن. دکتر بردن مادرش وطیفشه. چیزی ک حرصمو درنیاره بیگاری کشیدنای دیگشونو و کنار کشیدن برادراشه از زیر بار مسیولیت. درحالیکه اونا پول مادررو دارن و ما بدبختیاشو

مستقیم چیزی نگو عیر مستقیم ناله کن که نداریمو فلان ببین عکس العملش چیه کمک میکنه یا نه

صدبار خود شوهرم‌ بحث انداخته ک امسال اثاثامون وسط کوچست یا نوبت منه ک بیام طبقه بالا بشینم بگو اونا برن اما مادرشوهرم میگه اونا قسط دارن و فلان و بیسار یا خودشو میزنه ب ا ن راه و بحث و عوَ میکنه.‌درحالیکه اونا چندتا چندتا قرعه کشی مینویسن اما ما هنوز داریم وام ازدواج و قسط ماشین مدل مایین داعونمونو میدیم

بعضیا یه بچه شون بهتر از بچهای دیگه شون خدمت میکنه به خانواده شوهر شمام ازوناس فقطباید خود شوهرتون ...

مشکلم همینه ک شوهرم کارم داشته باشه میگه باید اول کار اونارو انجام بدم. واجب ترن. مادرش یعنی هیچ وقت ب فکر مانبوده همیشه مارو برای خونه تکونی و کلفتیش میخواد بعد مهمونی گرفتنا و پولا و بیرون مهمون کردناش واسه اوناس‌دسگه مخم رد داده

مشکلم همینه ک شوهرم کارم داشته باشه میگه باید اول کار اونارو انجام بدم. واجب ترن. مادرش یعنی هیچ وقت ...

ببین اگه الان با زبون خوش چیزی نگی یه روز میترکی و حسابی بینتون شکر اب میشه شوهرتم شاکی

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

الانم مادرشوهرم ۴ساعت شوهرمو الاف کرده ک بره خونه دوستش از راه دور آش بیارن . آش واجب تر از کارکردن شوهر منه آخه؟  بعد من سفره داشتم چندماه پیش و اشم نظر داشتم مادرشوهرم حتی افتخار نداد بیاد. ایناس ک اتیشم میزنه