2777
2789
عنوان

کشیدن دندون عقل 😢

123 بازدید | 12 پست

بچه ها دندون عقلم پوسیده فردا باید برم بکشم ازاوناییه ک نهفته اس ....،سرچ کردم چند نفر بخاطره کشیدن دندون عقل مردن 😢از امپول و دندون پزشکی میترسم اون چیزایی ام ک خوندم بدتر باعث شده کلی  استرس بگیرم ، شما تجربه شو داشتید ؟؟؟؟دردش زیاده؟؟؟؟یکی میگف تا ده روز خیلی درد میگیره و نمیشه چیزی خورد

میشه بعده اینکه لایکم کردی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرسی❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا درد کجا بوده

نهفته فقط بخیه میخوره 

نترس درد نداره

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏

من ۴تا عقلامو جراحی کردم اصلااااا درد نداشت   اگه عصب کشی داشتی میگفتم درد داره    ولی خدایی کشیدن عقل خیلی راحته   فقط تا چند روز شاید نتونی دهنتو کامل باز کنی همین    قول میدم هیچ دردی حس نکنی   بعدشم که مسکن میخوری

منم باید بکشم نهفته اس فعلا دس دس میکنم کی میگه ادم میمیره؟😂 اها شنیدم بعدش گوشت نیم پز بذاری رو لثه خیلی زود زخمش بسته میشه و خوب میشه

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

سلام عزیزم منم دقیقا یک ماه پیش دندونمو جراحی کردم ز منم نهفته بود. وقتی آمپول بی حسی رو میزنن خب درد داره یه کم در حین کار کا دیگه دردی احساس نمیکنی. ولی بعد تا ده روز درد داشتم هیچی نمیتونستم بخورم. فقط سوپ و آش رشته بدون حبوبات میخوردم. 

منم باید بکشم نهفته اس فعلا دس دس میکنم کی میگه ادم میمیره؟😂 اها شنیدم بعدش گوشت نیم پز بذاری رو لث ...

😑😑😑

سلام عزیزم منم دقیقا یک ماه پیش دندونمو جراحی کردم ز منم نهفته بود. وقتی آمپول بی حسی رو میزنن خب در ...

واییی😣

من ۴ تاشو جراحی کردم نهفته بود اصلا درد نداره فقط دهانم باز نمیشد و یکم ورم داشت !!

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!