2777
2789

اقا😰

کریستالا ،چینیا ،شکستنیا کلا  اینارو چجور بپیچم سالم برسه😰

یا تخت و مبل و یخچال و ماشین اینارو چیکار کنم ضرب نخوره خط و کش روش نیفته؟ 

هرنکته  بدردبخوری درباره  اسباب کشی میدونید بهم بگید😘

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop

من کارتون هایه اصلیشونو دارم

روزنامه بخر

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

عزیزم قابلمه بزرگ داری؟؟ توی اونا بچین بینشم روزنامه بذار تکون نخورن

برای مبل و تختم ضربه گیر بگیر، متری هستن خیلییییی خوبن

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزنامه پیچ داخل کارتن...مبل و این چیزا هم بالا سر کارگرا باشی سالم میره هرچند بندگان خدا خیلی حواسشون هست خودشونم

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

یه سری فوم هست ابزار فروشیا دارند. پلاستیک متری هم دارند. یونولیت هم میتونی بخری. کریستال ها رو توی جعبشون پف فیل میتونی بریزی

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

ما معمولا چون زیاد ب روزنامه اعتبار نیست از لباسامون برای شکستنی ها استفاده میکنیم دور اون وسایلی هم ک گفتی بعد از اینکه با کلی سفارش میبرم پتو میپیچیم تو راه چیزیشون نشه

من کارتون هایه اصلیشونو دارم روزنامه بخر

کاش منم نگهداشته بودم😢

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop
عزیزم قابلمه بزرگ داری؟؟ توی اونا بچین بینشم روزنامه بذار تکون نخورن برای مبل و تختم ضربه گیر بگیر، ...

مرسی عزیزم

مرسی عزیزم

فدات

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏

کریستالا و چینی و شکستنی که لای روزنامه بپیچ بذار تو کارتن هر درزی هم که تو کارتن باز مونده بود یعنی جا خالی بود ولی وسیله جا نمیشد روزنامه گلوله کن بچپون توش.

برای یخچال و بقیه چیزام ضربه گیر متری بخرید.

زیاد گرون نیست ولی واقعا وسیله ها سالم میمونن از اونایی که قدیما لابلای بشقاب چینیا بود تق تق میترکوندیم تخت و مبلم نمیتونی کاری کنی باربری خودش مرتب میچینه چیزیش نمیشه 

شب تاریک و سنگستان و مو مستقدح از دست مو افتاد و نشکستنگهدارنده‌ اش نیکو نگهداشتو گرنه صد قدح نفتاده بشکست😊😊😊
روزنامه پیچ داخل کارتن...مبل و این چیزا هم بالا سر کارگرا باشی سالم میره هرچند بندگان خدا خیلی حواسش ...

روشنن 

اون طفلیام دستاشون سیاهه میترسم کثیف شن اصن 😰

یه سری فوم هست ابزار فروشیا دارند. پلاستیک متری هم دارند. یونولیت هم میتونی بخری. کریستال ها رو توی ...

مرسی عزیزم😘

ما معمولا چون زیاد ب روزنامه اعتبار نیست از لباسامون برای شکستنی ها استفاده میکنیم دور اون وسایلی هم ...

چ خوب مرسی عزیزم