2777
2789

من دخترم شش ماهشه...شما دستای نوزادتونو روزی چند بار میشورید؟ با چی میشورید؟ پاهاشو چی؟ جواب بدید لطفا پیشیاپیش ممنونم

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب بدید خوشگل عسلای نی نی سایت😘😘😘

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
دختر من که 4ماهشه همش دستاش تو دهنشه با آب فقط نمی مونه کلا😆😆

آخه دستاشو بقیه میگیرن و جدیدا همه چی رو برمیداره منم حساسم پاهاشم که تا مچ تو دهنشه 

هر بار که پوشکش رو عوض میکنم پاهاش رو میشورم همون وقت دست و صورتش رو هم میشورم

با آب خالی؟ 

آخه دستاشو بقیه میگیرن و جدیدا همه چی رو برمیداره منم حساسم پاهاشم که تا مچ تو دهنشه 

ای جان دلم غش رفت براش خدا نگهش داره برات

خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!
هر وقت پوشکشو باز میکنی میبری بشوریش کف پاها و دستهاشم بشورش مخصوصا دستهاش 

اونموقع که میشورم بعد غذا هم میشورم 

زیاد حساس نباش همون آب کافیه

سعی میکنم ولی فکرش اذیتم میکنه میخواستم ببینم بقیه چیکار میکنن؟ 

زیاد حساس نباش 

پرهیز کنی مریض کنی 

هر وقت ک پوشکشو عوض میکنی بشور 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
ای جان دلم غش رفت براش خدا نگهش داره برات

مرسی گلم خدا عزیزانتو واست حفظ کنه 😘😘😘😘باور کن پوست پاهاش دیگه چروکیده میشه انقدر تو دهنش نگه میداره 😄😄

پاهاش رو با شامپو بچه ولی دستاش رو با آب خالی اخه داره تو هفته 3 بار حمام میکنه بسه دیگه 

پس من زیاد حساسم 😄پاهاش که خوب باید شسته بشه چون موقع شستن پی پیش کثیف میشه و با روروئکم کف خونه پا میزاره