آلبالوو مدیر استارتر عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 10954 عنوان ی سوالی ذهنمو مشغول کرده...نی نی دارا بیاید لفطا 105 بازدید | 16 پست من دخترم شش ماهشه...شما دستای نوزادتونو روزی چند بار میشورید؟ با چی میشورید؟ پاهاشو چی؟ جواب بدید لطفا پیشیاپیش ممنونم تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘 1398/07/08 | 18:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
irandokhtt عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 3557 هر بار که پوشکش رو عوض میکنم پاهاش رو میشورم همون وقت دست و صورتش رو هم میشورم
آلبالوو مدیر استارتر عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 10954 جواب بدید خوشگل عسلای نی نی سایت😘😘😘 تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
مهدابانو عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 8691 هر وقت پوشکشو باز میکنی میبری بشوریش کف پاها و دستهاشم بشورش مخصوصا دستهاش
آلبالوو مدیر استارتر عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 10954 دختر من که 4ماهشه همش دستاش تو دهنشه با آب فقط نمی مونه کلا😆😆 آخه دستاشو بقیه میگیرن و جدیدا همه چی رو برمیداره منم حساسم پاهاشم که تا مچ تو دهنشه تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
آلبالوو مدیر استارتر عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 10954 هر بار که پوشکش رو عوض میکنم پاهاش رو میشورم همون وقت دست و صورتش رو هم میشورم با آب خالی؟ تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
ariyani عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 6898 آخه دستاشو بقیه میگیرن و جدیدا همه چی رو برمیداره منم حساسم پاهاشم که تا مچ تو دهنشه زیاد حساس نباشهمون آب کافیه
احیاءقلبم عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 4309 آخه دستاشو بقیه میگیرن و جدیدا همه چی رو برمیداره منم حساسم پاهاشم که تا مچ تو دهنشه ای جان دلم غش رفت براش خدا نگهش داره برات خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!
آلبالوو مدیر استارتر عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 10954 هر وقت پوشکشو باز میکنی میبری بشوریش کف پاها و دستهاشم بشورش مخصوصا دستهاش اونموقع که میشورم بعد غذا هم میشورم تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
irandokhtt عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 3557 با آب خالی؟ پاهاش رو با شامپو بچه ولی دستاش رو با آب خالی اخه داره تو هفته 3 بار حمام میکنه بسه دیگه
آلبالوو مدیر استارتر عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 10954 زیاد حساس نباش همون آب کافیه سعی میکنم ولی فکرش اذیتم میکنه میخواستم ببینم بقیه چیکار میکنن؟ تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
گلیییییی عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 13823 زیاد حساس نباش پرهیز کنی مریض کنی هر وقت ک پوشکشو عوض میکنی بشور 😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
آلبالوو مدیر استارتر عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 10954 ای جان دلم غش رفت براش خدا نگهش داره برات مرسی گلم خدا عزیزانتو واست حفظ کنه 😘😘😘😘باور کن پوست پاهاش دیگه چروکیده میشه انقدر تو دهنش نگه میداره 😄😄 تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
آلبالوو مدیر استارتر عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 10954 پاهاش رو با شامپو بچه ولی دستاش رو با آب خالی اخه داره تو هفته 3 بار حمام میکنه بسه دیگه پس من زیاد حساسم 😄پاهاش که خوب باید شسته بشه چون موقع شستن پی پیش کثیف میشه و با روروئکم کف خونه پا میزاره تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘