الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با تاخیر کمی هر ماه میشدم 5تا10روز تاخیر هر ماه میشدم بنظرت برا رژیمم نی ایجور شدع
من میگم بیشتر شاید واسه استرس منم دوست دارم بچم پسربشه ولی واقعا این چیزایی که تواستفاده کردی خیلی زیادبودن حالا هم باانرژی مثبت خیلی زیاد وتوکل به خدا بروبرااقدام.دکتر برات رژیم نوسته؟
من میگم بیشتر شاید واسه استرس منم دوست دارم بچم پسربشه ولی واقعا این چیزایی که تواستفاده کردی خیلی ز ...
دوتا دختر دارم برا پسر چون شوهرم دوس داره اقدام کردم پسر شاه تموم خدا خودش در حکمتش و بزرگیشو ب روی همون باز کنه انشالا بچه پسر سالم بهمون بده مراد دلمون روا شه
خفم کردن بخدا ای دوماه بخصوص اون داروی عسلی وای و بدمزه بود جونم در رف تمومشم نکردم ی طبیب مح ...
انشالاه یهه نی نی سالم فرقم نمیکنه جنسیتش چون به حکمت خدابستگی داره هرکدوموبده،میگما جوش شیرین برا رحم ضرر نداره من این ماه حین اقدام استفاده میکردم ولی شنیدم میگن اسپرم کش برا همین فک کنم پری اومد
من میگم بیشتر شاید واسه استرس منم دوست دارم بچم پسربشه ولی واقعا این چیزایی که تواستفاده کردی خیلی ز ...
عزیزم منم تو رژیمم ولی پیش دکتر زنان لبنیات و گوشت قرمز رو حذف کن تا جایی که توان داری گرمیجات و ژله و نبات و نمک بخور رحمتو با ماساژ روغن سیاهدانه گرم کن صبح ها هم پنج دونه فلفل سیاه نکوبیده بخور