2777
2789
برا جراحی دندونم ساعت 12 امروزه من قاعدگیم نامنظمه بعد ماه مرداد شدم شهریور نشدم تا یکم مهر ک حساب ...

جراحی دندون که اگه دکتر خوب باشه مشکلی ایجاد نمیشه اصلا نترس دندونتو سر میکنه اصلا چیزی نمیفهمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با تاخیر کمی هر ماه میشدم 5تا10روز تاخیر هر ماه میشدم  بنظرت برا رژیمم نی ایجور شدع

من میگم بیشتر شاید واسه استرس منم دوست دارم بچم پسربشه ولی واقعا این چیزایی که تواستفاده کردی خیلی زیادبودن حالا هم باانرژی مثبت خیلی زیاد وتوکل به خدا بروبرااقدام.دکتر برات رژیم نوسته؟

من میگم بیشتر شاید واسه استرس منم دوست دارم بچم پسربشه ولی واقعا این چیزایی که تواستفاده کردی خیلی ز ...

خفم کردن بخدا ای دوماه بخصوص اون داروی عسلی وای و بدمزه بود جونم در رف تمومشم نکردم 

ی طبیب محلی

همه ک جواب گرفتن ببینم شانس من چی میشه

من میگم بیشتر شاید واسه استرس منم دوست دارم بچم پسربشه ولی واقعا این چیزایی که تواستفاده کردی خیلی ز ...

دوتا دختر دارم برا پسر چون شوهرم دوس داره اقدام کردم پسر شاه تموم خدا خودش در حکمتش و بزرگیشو ب روی همون باز کنه انشالا بچه پسر سالم بهمون بده مراد دلمون روا شه

خفم کردن بخدا ای دوماه بخصوص اون داروی عسلی وای و بدمزه بود جونم در رف تمومشم نکردم  ی طبیب مح ...

انشالاه یهه نی نی سالم فرقم نمیکنه جنسیتش چون به حکمت خدابستگی داره هرکدوموبده،میگما جوش شیرین برا رحم ضرر نداره من این ماه حین اقدام استفاده میکردم ولی شنیدم میگن اسپرم کش برا همین فک کنم پری اومد

انشالاه یهه نی نی سالم فرقم نمیکنه جنسیتش چون به حکمت خدابستگی داره هرکدوموبده،میگما جوش شیرین برا ر ...

ن اصلا چون رحم رو قلیایی می‌کنه قبل نزدیکی حتما تو ی تشت جوش شیرین بشین تو دستور هم نوشتم 

بعضیا اصلا تزریق میکنن تو واژنشون اما بنظرم بشینی بهتره

بسلامتی کی اقدام میکنی من رژیمم تموم الان باید اقدام ب بارداری کنم اگه باردار شم با قاعدگی نامنظم&nb ...

۴.۵این ماه اقدام کردم تا ببینم خدا چی میخواد واسم 

خدایا ممنونم بابت دو تا فرشته ای که بهم دادی 

عزیزم منم تو رژیمم ولی پیش دکتر زنان لبنیات و گوشت قرمز رو حذف کن تا جایی که توان داری گرمیجات و ژله و نبات و نمک بخور رحمتو با ماساژ روغن سیاهدانه گرم کن صبح ها هم پنج  دونه فلفل سیاه نکوبیده بخور 

انشالاه یهه نی نی سالم فرقم نمیکنه جنسیتش چون به حکمت خدابستگی داره هرکدوموبده،میگما جوش شیرین برا ر ...

من دکترم گفت شوستشو واژینال بده با جوش شیرین 

عزیزم منم تو رژیمم ولی پیش دکتر زنان لبنیات و گوشت قرمز رو حذف کن تا جایی که توان داری گرمیجات و ژله ...

بمن گف گوشت بره بخور.بوقلمون و اینا بخور لبنیات کامل حذف با کاکایو و این قبل چیا سیب ترش و آلو و هندونه هم حذف بود