2777
2789

سر سی.. ه هام بزرگن و اصلا دهن نمیگیره مجبورم بدوشم ک کلی زخم شدن انگاری ولی خب بدوشی اونقد شیر نمیاد چیکار کنم بگیره سی.. ه رو  اخه داره رنگش رو به زردی میره میترس خدانکرده زردی بگیره پاشنه  پاهاش و محکم میکشه بهم 

داروگیاهی چیزی تاحالا کسی داده ب بچش؟ 

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قدمش مبارک عزیزم

اگه سر سینه هات بزرگه باید با انگشتات جمعش کنی و بدی دهنش کم کم که قدرت فک و ترشح شیر تو بیشتر شد اونم راحت تر میخوره یه کم صبر و حوصله کن موفق میشی 

بازم اگر تلاش کردی نشد از یه مادر یا مامای باتجربه کمک بگیر

از الان بفکر خود درمانی نباش اول اینکه ی قوطی شیر خشک بگیر دو ساعت یبار ۳۰سی سی بش بده تا زردی نگیره مرتب سینتو بدوش تا هم شیرش تخلیه شه ک بازم ترشح شه و هم اینکه اگه بمونه متورم میشه و درد میگیره

اگه حالت خمیازه میکشه گوشش درد میکنه کلا شیر بهش میدی یا دلت بگيرش پشت گوشاشو آروم بمالون،.

اگه خودشو میکشه مخصوصا تاب میخوره ب عقب معلومه دل درد داره

خدایا بابت هدیه ای که دادی شکرت،خودت مواظب هرسه تامون باش
قدمش مبارک عزیزم اگه سر سینه هات بزرگه باید با انگشتات جمعش کنی و بدی دهنش کم کم که قدرت فک و ترشح ...

کلا هرکی میاد کمک کنه اینقد جیغ و داد میکنه و پشیمون میشه اصن تا سر

سی.. ه رو میزارم رو دهنش خیلییی جیغغغغ میزنه 

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

کلا هرکی میاد کمک کنه اینقد جیغ و داد میکنه و پشیمون میشه اصن تا سر سی.. ه رو میزارم رو دهنش خیلییی ...

فقط میتونم بگم نذار هرکس که خاله زنکه و اعصابتو خرد میکنه بیاد فقط کسی که وارده و دلسوزه بچه اس

من خوش شانس بودم که خاله ام پرستار بخش مادران هس و اونقدر آگاه بود که حوصله به خرج داد و باهام مهربون و مصمم بود وگرنه من همش گریه میکردم که برین یکیو بیارین بهش شیر بده یا شیر خشک بخرین...

اما تمرین کردم و تا 22 ماه شیر دادم

تمرین کن و کمک بگیر

اگر به مورد دیگه ای مشکوکی متخصص معتبر برو

فقط میتونم بگم نذار هرکس که خاله زنکه و اعصابتو خرد میکنه بیاد فقط کسی که وارده و دلسوزه بچه اس من ...

مامانم فقط هست ک ولی فقط بغلش میکنه راه میره ک اروم شه بچه باااینکه ابجی کوچیکم 8سالشه ولی خب اصن تجربه نداره مامانم ک کمکم کنه 

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

مامانم فقط هست ک ولی فقط بغلش میکنه راه میره ک اروم شه بچه باااینکه ابجی کوچیکم 8سالشه ولی خب اصن تج ...

نگران نباش چاره داره من اگر جات باشم برای راهنمایی شیر دادن میرم پیش دکترم❤

اگر اون کوچولو کولیک داشته باشه تا سه ماه اول زندگیش درد و بیقراری توی معده و روده اش داره چون میخواد عمل هضم و تبدیل به مدفوع صورت بگیره و حرکت توی روده اش مثل باد میپیچه درد داره تا بزرگتر بشه واسه همین تو هم باید از خوردن چیزای نفاخ و با طبع سرد دوری کنی

من برخلاف بقیه میگم اگر شیر داری نترس و بازم تلاش کن و شیرخشک نده

شیرتو برای اون بچه دوا و درمان و غذای خوبیه و کمتر بیمار میشه

امیدوارم موفق باشی مامان خوب

نگران نباش و از دکترت کمک بگیر

اون کوچولو بزرگ و قوی میشه و اینروزا خاطره اش می مونه

نگران نباش چاره داره من اگر جات باشم برای راهنمایی شیر دادن میرم پیش دکترم❤ اگر اون کوچولو کولیک دا ...

ممنون عزیزم ترسم فقط برای زردی گرفتنشه میترسم بگیره مجبور شیم بستریش کنیم وگرنه ک از تلاش خسته ک نمیشم گرسنه نمونه و درد نکشه  این اذیت شدنا فدای سرش.فقط اطلاعی دارید ک چی شیرو زیاد میکنه؟ مثلا هندونه خوبه واس زیاد شدن شیر یا باز خوب نیس برا دل دردش؟ 

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

ممنون عزیزم ترسم فقط برای زردی گرفتنشه میترسم بگیره مجبور شیم بستریش کنیم وگرنه ک از تلاش خسته ک نمی ...

کلا سردی نخور فدات شم

آب گوشت و قلم و ماهیچه و... برات خوبه و شیرتم چرب میکنه رازیانه هم خوبه چای کمرنگ و آب زیاد بخور

کلا طبع سرد چیزی نخور

خیار کلم کاهو گوجه هندوانه تخم مرغ حبوبات نخور