2777
2789
عنوان

از پوشك گرفتن😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 37 پست

سلام دخترای منم مشکل ترس از دفع مدفوع رو داشتن . من یه روشی رو روی هر دوتا دخترم انجام دادم جواب داد و بدون نجس شدن جایی هر دو رو از پوشک گرفتم . اول که پیشنهادم اینه برای این که کثیف کاری نشه پوشک رو بهش ببندید و تا دو سال و نیم صبر کنید من اولی رو دوسالگی گرفتم و دومی رو دوسال و نیم به جرات میگم خیلیییی اسون تر میشه . به نظرم پوشک ببندید هر وقت خودش میگه ببریدش دستشویی بالاخره از سرش میفته صبر کنید تا چند ماه بعد . هر وقت خواستید دوباره شروع کنه پوشک روی پاش باشه ولی شما ساعت بگیرید ببرید دستشویی وقتی میبرید از پوشک خشکش اظاار خوشحالی کنید براش غصه بسازید که اینجا خونه جیش و پی پیه و اونا میخوان برن خونشون . مثلا اگر مدفوع توی پوشک کرد اظهار ناراحتی کنید که اینا نتونستن برن خونشون . با نقاشی و غصه مغزشو اماده دفع توی دستشویی کنید . اگر اماده باشه بعد از دو هفته بیست روز ریتم میگیره و متوجه زمان دفع میشه بعد شورت اموزشی پاش کنید تا چند روز مثلا یک هفته ده روز در نهایت شورت عادی و تمام

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیه  ترس داشته باشه  من روانشناسی  خوندم  ترس از مدفوع واسه کودک طبیعیه   ...

واقعا؟

خيلي نگران شدم

من حالا بابد چه كنم؟ و اينكه امروز اولين باري بود كه اين طور شد؟

به نظرتون چه رفتاري اشتباهه و نبايد داشته باشم؟

ميشه براي انجام شدن كارم صلوات بفرستيد؟
اهان از اون لحاظ اگ دیدی نشد یک هفته مرخصی بگیر اگه نشد ب مامان بزرگاش قول بده فرشاشونو بشوری😁

اره اگه راه حلش همينه حتما

بچه ها تا دو سال و نیم صبر کنین. زودتر سخته

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
سلام دخترای منم مشکل ترس از دفع مدفوع رو داشتن . من یه روشی رو روی هر دوتا دخترم انجام دادم جواب داد ...

به همين سادگي؟

راستش اطرافيان همه گفتن حالا كه خودش مايله وقتشه و ميشه و اينها

من هم تسليم شدم

اما رفته رفته شد فقط بازي 

هنوز هم دوسالش نشده داستان بفهمه

هرچي هم رفتني ميگم عمو اونجاس كه منصرف بشه نميشه

پس شما ميگي ببرم تا از سرش بيوفته و دو سال و نيم دوباره شروع كنم؟

واقعا؟ خيلي نگران شدم من حالا بابد چه كنم؟ و اينكه امروز اولين باري بود كه اين طور شد؟ به نظرتون ...

بخدا پسر منم اولین  باز پی پی کرد ترسید  الان دیگه نمیترسه البته  زود میشورم میره  نگران نباش

بخدا پسر منم اولین  باز پی پی کرد ترسید  الان دیگه نمیترسه البته  زود میشورم میره &nb ...

اولين باري نبود كه تو دسشويي پي پي كرد

يكي دوبار كرده و يكي دوبار هم نكرده واومده خونه و يهويي ديدم رو سراميكه

اما امروز كه متوجه زور دادنش شدم خودش گف بريم

بردمش ولي اون حالت دفع كه داشت ترسيد و سريع خواست بياد بيرون

نگران شدم خيلي

ی سوال؟چرا شبا پوشک میکنید؟من دخترم۱سال و سه ماهش هست از۵یا۶ماه پیش تاحالا اصلا شبا پوشکش نمیکنم،یعن ...

خب پسر من قبل خواب و نيمه هاي شب مايعات ميخوره و صبح ها پوشكش اكثرا خيسه

به همين سادگي؟ راستش اطرافيان همه گفتن حالا كه خودش مايله وقتشه و ميشه و اينها من هم تسليم شدم ام ...

بله بزرگتر باشه خیلی ساده تر میشه . یه چند روز پوشک باشه شما اصلا یادش نیارید که بریم دستشویی هر وقت خودش گفت ببریدش بعد چند روز از سرش میفته تا دوسال و نیم .من بعضی پستا رو خوندم هر زمان خواستید بگیرید بچه قطعا باید تحت نظر یه نفر ترجیحا خودتون باشه مثلا بخواد هی خونه مامان بزرگا پوشک بشه خونه یاد گرفته باشه گیج میشه کار خراب میشه باید یه برنامه اساسی بریزید هر جور یاد گرفت همه همون روش رو اعمال کنن 

خب پسر من قبل خواب و نيمه هاي شب مايعات ميخوره و صبح ها پوشكش اكثرا خيسه

اگر صبح خیسه اصلا امادگی گرفته شدن نداره و براش استرس میشه . اولین مشخصه بچه اماده اینه که شب تا صبح صد درصد خشک بمونه . دوم هم  اینه که بعد دفع ادرار و مدفوع یا در حینش بگه که داره اون کار رو انجام میده یا پس از پایان سریعا بخواد که بشوریدش 

بله بزرگتر باشه خیلی ساده تر میشه . یه چند روز پوشک باشه شما اصلا یادش نیارید که بریم دستشویی هر وقت ...

بله درست ميفرماييد

بايد خودم باشم حداقل يك هفته كه اوج خرابكارياشه

همين كارو ميكنم حتما

خيلي ممنون از كمكتون

بردمش سرويس و ترسيد ادامه نداد براي پي پي كردن

بهدش ديدم ساكت رو سراميك كارشو انجام داد

خيلي غصم شد☹️ 

اولين باري نبود كه تو دسشويي پي پي كرد يكي دوبار كرده و يكي دوبار هم نكرده واومده خونه و يهويي ديدم ...

بچه های منم همین بودن من با قصه و نقاشی موفق شدم اگر خواستید درخواست دوستی بدید قصه ها رو براتون میگم شاید توی عمومی یه ذره چندش باشه . 😁 البته با شرایط شما من نظرم اینه قطعا صبر کنید تا دو سال و نبم الان نه شما امادگیشو دارید نه بچه تون